Showroom bezoeken Stalen bestellen
We zijn jarig :-)

We zijn jarig :-)

08-09-2020

Deze week is het op de kop af tien jaar geleden dat Patrick Leering, Annemarie Wallenburg en Guido Hofman het bedrijf DecoLegno oprichtten en daarmee de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf naar Nederland brachten. Het leek een spannend avontuur uit een jongensboek, maar inmiddels is het bedrijf een gevestigde naam bij interieurontwerpers, -bouwers en meubelmakers. Iets om super trots op te zijn en daarom zal het team van DecoLegno op 8 september (op gepaste wijze) de oprichters in het zonnetje zetten.

Mocht het zijn dat we soms wat moeilijker bereikbaar zijn, dan weet je nu waarom. Daarvoor alvast onze welgemeende excuses.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker