Showroom bezoeken Stalen bestellen
Vrij van vingerafdrukken met de nieuwe collectie AFX

Vrij van vingerafdrukken met de nieuwe collectie AFX

26-10-2022

DecoLegno introduceert de AFX collectie. HPL plaatmateriaal dat anti-vingerafdruk eigenschappen combineert met een super glad en ultramat oppervlak. Je kunt de verleiding niet weerstaan om dit HPL plaatmateriaal aan te raken. Maar het is meer dan alleen ultramat en vingerafdrukbestendig. De collectie AFX is antibacterieel, antivirus, vocht-, schimmel- en krasbestendig en makkelijk in onderhoud. Een ander belangrijk voordeel van de AFX collectie is dat deze thermisch te repareren is.  

Sfeerbeeld met keukengerei, meel en eieren in AFX plaatmateriaal
De collectie AFX is antibacterieel, dus uitermate geschikt voor toepassing in de keuken
Hand met blauwe handschoen maakt schoon
AFX HPL is hygiënisch en eenvoudig te reinigen

Hygiënisch door bijzondere technologie

Het is de technologie achter dit super gladde, ultramatte oppervlak wat AFX zo indrukwekkend maakt. De state-of-the-art techniek van EBC (Electron Beam Curing) zorgt ervoor dat het oppervlak van dit plaatmateriaal niet poreus is. Het speciaal behandelde decoratieve oppervlak wordt onder hoge druk en temperatuur gecomprimeerd met kraftpapier om AFX te creëren. Dit zorgt voor een hygiënisch oppervlak. Een belangrijk voordeel van de HPL AFX collectie is dat lichte beschadigingen door de vakman thermisch te repareren zijn.

Grijs interieur met tafel en stoelen
Kastenwand in Basalt Grey
Kastenwand grijs, blauw, wit decoratief plaatmateriaal
Kastenwand in AFX Country Blue, White en Basalt Grey

Eindeloze toepassingsmogelijkheden

De mogelijkheden met AFX van DecoLegno zijn eindeloos. Met een kleurenpalet variërend van zwart en wit tot donkerbruin en antraciet, van klassiek blauw tot donkergroen en violet is dit materiaal veelzijdig in zijn toepassing voor maatwerk interieurs. Of je het nu horizontaal of verticaal toepast, dit HPL is snel en gemakkelijk schoon te maken. Zijn waterafstotende eigenschap maakt het geschikt voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Verwerk het in fronten, het werkblad of als spatwand. Maar ook in ruimtes die intensief gebruikt worden zoals kantoren, publieke ruimtes, retail, ziekenhuizen of scholen. Denk daarbij aan balies, tafelbladen, wanden, deuren of kasten.

Maak kennis met de collectie AFX

De dertien kleuren uit de AFX-collectie zijn op grote panelen te bewonderen in de DecoLegno showroom in Westzaan of Echt, maar ook in de vestiging in Duiven en Veldhoven. Maak hier eenvoudig een afspraak. De collectie AFX is gebundeld in een stalenketting. Je kunt de stalenketting bestellen via onderstaande knop.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker