Showroom bezoeken Stalen bestellen
Metamorfose vestiging Duiven

Metamorfose vestiging Duiven

19-07-2021

Voor een optimale beleving van de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf, kun je deze op grote panelen (2300 x 500 mm) bewonderen in de showroom in Westzaan of de locatie in Echt, Veldhoven of Duiven. De vestiging in Duiven onderging onlangs een volledige metamorfose. In een vernieuwde, sfeervolle ambiance staat onze collega Guus vol enthousiasme klaar om de collectie aan jou te presenteren.

Wil jij de locatie in Duiven bezoeken? Plan dan hier een afspraak in.
Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers, hanteren wij de richtlijnen van het RIVM. Wij rekenen er natuurlijk op dat je gezond bent, 2 weken voor het bezoek geen corona gerelateerde klachten hebt gehad of in aanraking bent geweest met iemand met symptomen. Je bent welkom met maximaal 2 personen en we reserveren maximaal 1 uur in de agenda.

Zien we je snel in Duiven?

PARTNERS DECOLEGNO SHOWROOM DUIVEN         

Ontwerp zitelement | ZusenZo Stylingbureau

Maatwerk | CPS Interieurs

Groendecoratie | Evergreen Kunstplanten 

Fotografie | Revontuli

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker