Showroom bezoeken Stalen bestellen
Showroom Echt tijdelijk gesloten

Showroom Echt tijdelijk gesloten

16-09-2024

Zoals je van ons gewend bent, is de collectie van DecoLegno continue in ontwikkeling. Ook in onze showrooms willen wij blijven inspireren met hoogwaardige materialen en toepassingen in meubelmaatwerk. De showroom in Echt krijgt na twee jaar een metamorfose, zodat wij jou de optimale beleving kunnen blijven geven van onze collectie.

Vanwege de verbouwing is de showroom in Echt tijdelijk gesloten van 2 t/m 15 oktober. Gedurende deze periode blijven we telefonisch beschikbaar voor vragen en kun je terecht in de andere showrooms.

Vanaf woensdag 16 oktober ben je weer van harte welkom om de vernieuwde showroom te beleven en materialen te bekijken voor jouw maatwerk concepten. Neem contact met ons op of plan alvast jouw afspraak.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle werkt sinds 2020 bij DecoLegno en heeft een passie voor interieur en de laatste trends. Met een scherp oog voor design en een liefde voor stijlvolle interieurs, deelt ze haar inzichten en inspiratie graag in haar blogartikelen. Haar favoriete DecoLegno structuur? De warme houtstructuur LS40 Poro Noce is volgens haar een echte sfeermaker in het interieur. 🔗 Link met Michelle

Profiel foto van Michelle Bakker