Showroom bezoeken Stalen bestellen
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

28-02-2022

Heb je een vraag over het reinigen van de platen, de leveringscondities of een webshopaccount? Wil je graag weten wat de kosten zijn van het bestellen van stalen of ben je benieuwd of je decoratief plaatmateriaal buiten kunt toepassen? Vanaf nu staan de veelgestelde vragen en het antwoord daarop op onze website. Zo kun je snel en gemakkelijk het antwoord op jouw vraag terugvinden, ook buiten onze openingstijden.

Heb je hulp nodig?

Staat jouw vraag er niet tussen, is het antwoord voor jou nog niet helemaal duidelijk of heb je ergens anders onze hulp bij nodig? Neem dan gerust contact op met onze Customer Support via info@decolegno.nl of +31 (0)75 616 50 64. We helpen je graag!

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle werkt sinds 2020 bij DecoLegno en heeft een passie voor interieur en de laatste trends. Met een scherp oog voor design en een liefde voor stijlvolle interieurs, deelt ze haar inzichten en inspiratie graag in haar blogartikelen. Haar favoriete DecoLegno structuur? De warme houtstructuur LS40 Poro Noce is volgens haar een echte sfeermaker in het interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker