Showroom bezoeken Stalen bestellen
Spelen met lijnen met de collectie Riga

Spelen met lijnen met de collectie Riga

15-06-2022

Het spelen met lijnen blijft een populaire trend in interieurontwerp. Onze collectie decoratief plaatmateriaal Riga van Cleaf haakt in op deze trend. Structuur Riga brengt lineaire accenten aan in ieder interieur- of meubelontwerp. In deze driedimensionale structuur ervaar én voel je een hoog-en-laag lijnenspel. De collectie bestond onder andere uit warme hout en stoere steen decors. Ervaring leert dat het visuele effect van de voelbare lijnen, het beste tot zijn recht komt in combinatie met unikleuren. Daarom breiden wij de collectie Riga uit met de zilvergrijze FB30, de warmbronzen FA84 en de zwarte U129

Spelen met verschillende structuren in eenzelfde kleur geeft een verrassend effect in meubelmaatwerk. Met deze aanvulling op de collectie, ontstaat een collectie plaatmateriaal waarmee eigentijdse en stijlvolle interieuroplossingen gecreëerd kunnen worden.

Wil je de collectie Riga ervaren? Bestel hier jouw gratis stalen.

Laat je inspireren

Keuken in LR29 Riga
Deze moderne keuken is uitgevoerd in de LR29 Riga
Keuken in LR29 Riga
Deze sfeervolle keuken is uitgevoerd in LR29 Riga
Keuken FB30 Riga
Inspiratiebeeld van de FB30 Riga
Inspiratiebeeld van U129 Riga
Inspiratiebeeld van U129 Riga

Collectie Riga

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker