Showroom bezoeken Stalen bestellen
Showrooms hele zomer geopend

Showrooms hele zomer geopend

26-07-2023

Het is zomer en Nederland staat in het teken van vakanties. Maar de showrooms van DecoLegno blijven de hele zomer gewoon open. Voor een optimale beleving van de collectie decoratief plaatmateriaal en solid surface, presenteren wij de collectie op verschillende formaten, waaronder panelen van 230 x 50cm.

Jij bent van harte welkom om in alle rust de collectie te komen bekijken. Onze interieuradviseurs staan klaar om jou te helpen en inspireren. Maak wel altijd even een afspraak via onderstaande knop. Dan weet je zeker dat er iemand aanwezig is om te helpen.

P.S. Ons magazijn verhuist binnenkort van Tegelen naar Roermond. Wil je weten wat dit inhoudt voor jouw bestelling? Meer informatie lees je hier.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker