Showroom bezoeken Stalen bestellen
Showrooms hele zomer geopend

Showrooms hele zomer geopend

26-07-2023

Het is zomer en Nederland staat in het teken van vakanties. Maar de showrooms van DecoLegno blijven de hele zomer gewoon open. Voor een optimale beleving van de collectie decoratief plaatmateriaal en solid surface, presenteren wij de collectie op verschillende formaten, waaronder panelen van 230 x 50cm.

Jij bent van harte welkom om in alle rust de collectie te komen bekijken. Onze interieuradviseurs staan klaar om jou te helpen en inspireren. Maak wel altijd even een afspraak via onderstaande knop. Dan weet je zeker dat er iemand aanwezig is om te helpen.

P.S. Ons magazijn verhuist binnenkort van Tegelen naar Roermond. Wil je weten wat dit inhoudt voor jouw bestelling? Meer informatie lees je hier.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle werkt sinds 2020 bij DecoLegno en heeft een passie voor interieur en de laatste trends. Met een scherp oog voor design en een liefde voor stijlvolle interieurs, deelt ze haar inzichten en inspiratie graag in haar blogartikelen. Haar favoriete DecoLegno structuur? De warme houtstructuur LS40 Poro Noce is volgens haar een echte sfeermaker in het interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker