Showroom bezoeken Stalen bestellen
Showroom Echt nu ook op zaterdag geopend

Showroom Echt nu ook op zaterdag geopend

26-10-2023

Graag stellen wij onze nieuwe collega aan je voor, Tim Frenken. Hij is onderdeel van ons showroomteam en adviseert bezoekers in onze vestiging in Echt. Tim is interieurontwerper en –adviseur in hart en nieren. Het is voor hem belangrijk om samen met de opdrachtgever te onderzoeken hoe een ruimte zo prettig mogelijk gemaakt kan worden voor de gebruikers.

DRIE DAGEN PER WEEK GEOPEND

Onze showroom in Echt is vorig jaar geopend. Er is veel vraag naar een bezoek aan de showroom, zodoende is besloten om het aantal dagen uit te breiden. Men kan vanaf 25 oktober op woensdag, vrijdag, en nu ook op zaterdag op afspraak een bezoek brengen aan de showroom.

Tim Frenken, interieurontwerper en -adviseur
Tim Frenken
De showroom in Echt
Showroom in Echt

IN DE SHOWROOM

Met zijn passie voor interieur en vormgeving verwacht Tim de showroombezoekers in de DecoLegno vestiging in Echt van de nodige adviezen te voorzien. Wil jij een afspraak maken met Tim? Hier plan je je afspraak.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Bekijk deze video, dan krijg je een goede indruk van onze showroom in Echt.

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate