Showroom bezoeken Stalen bestellen
Showroom Echt bestaat 1 jaar

Showroom Echt bestaat 1 jaar

06-06-2023

Het is alweer een jaar geleden dat de DecoLegno showroom in Echt haar deuren opende op een prachtige locatie aan de Diepstraat. Een jaar waarin onze collega’s Ivo en Marjolein vele klanten hebben mogen verwelkomen en inspireren met de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf, Durasein® en HPL Specials. Een mooi moment om even met ze in gesprek te gaan over hoe ze terug kijken op dit jaar en wat jij als voorschrijver, verwerker of particuliere bezoeker mag verwachten tijdens een bezoek.

Videoproductie: Ken Inceman

Wil je graag een bezoek brengen aan de showroom? Of heb je een concreet project en zoek je mooie materialen voor het meubelmaatwerk? Plan je bezoek eenvoudig in.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker