Showroom bezoeken Stalen bestellen
Restaurant met veel smaak

Restaurant met veel smaak

07-04-2020

In september 2019 openden de deuren van Lucky Apple. Een horecaconcept waar onbeperkt kan worden genoten van internationale gerechten, verdeeld over 90 strekkende meter aan buffetten. Gasten verrassen met verse, smaakvolle gerechten in een luxe en sfeervol interieur, dat was het streven. Kortom: een restaurant met veel smaak.

Tafel in restaurant met decoratief plaatmateriaal
S076 Sherwood

Ronde vorm en hoogte pand bepalend voor het ontwerp

De ronde vorm en de hoogte van het pand vroeg om een bijzonder ontwerp. De eigenaren van Lucky Apple schakelden hiervoor Art2Go Interieurprojecten in. Zij tekenden voor het volledige interieurontwerp, maar hebben ook de volledige uitvoering en realisatie begeleid. Een intensief traject in samenwerking met de horecaondernemer, de eigenaar van het pand, verschillende onderaannemers en installateurs. “We moesten helder krijgen waar onze opdracht begon, en de werkzaamheden van de pandeigenaar eindigden. Toen dat vastgelegd was, kon het ontwerpen van de inrichting beginnen”, aldus Jorg Wijnen van Art2Go Interieurprojecten.

Proeven van vele internationale gerechten en belevingen

Het team van Lucky Apple is zeer enthousiast over het uiteindelijke resultaat. “Je kunt hier onbeperkt genieten van diverse internationale keukens in één restaurant. In een schitterende entourage met wanden van marmer, heerlijke comfortabele stoelen en een sprankelende sfeer, waan je je in een culinaire droom waar je kunt genieten van vers seafood, lekker vlees en fantastische gerechten uit Europa en Azië. Ons doel is dan ook “voor ieder wat wils”. Proeven van vele internationale gerechten en belevingen”, aldus team Lucky Apple.

Het interieur is al even smaakvol

Uit eten gaan, is meer dan alleen eten. Het moet een totale beleving zijn. Het interieur speelt daarbij een essentiële rol. “De vorm van het pand werd daarin een bepalende factor, en vormde het startpunt voor het ontwerp”, aldus Erik Remmers van Art2Go Interieurprojecten. “We zijn gestart met een globaal vlekkenplan om de verschillende ruimtes te positioneren, en de routing te bepalen. Hoewel rechte buffetten een stuk praktischer waren, was het visueel niet aantrekkelijk. We kozen dus voor een centraal, rond buffet. Vervolgens zijn we gaan inzoomen op grote vlakken zoals vloeren en wanden en daarna met kleinere elementen zoals scheidingswanden, verlichting en materiaalkeuzes. De meeste interieuronderdelen zijn custom made en dus speciaal voor deze locatie ontwikkeld,“ aldus Erik.

wandafwerking marmerlook FC18 Talco en FB63 Reflex
De luxe wandafwerking in marmerlook FC18 Talco, met als opvallend detail de FB63 Reflex
wandafwerking marmerlook FC18 Talco en FB63 Reflex
De wandafwerking geeft een luxe uitstraling

Werken met decoratief plaatmateriaal

In dit project is veel decoratief plaatmateriaal van DecoLegno verwerkt. De collectie is gevarieerd, dus we konden hier veel kanten mee op in het design. Met de uitstraling van natuurlijk hout, luxe marmer en stoere steendecors hebben we een geweldige materiaalbeleving gecreëerd. Van deze opdracht is ons hart sneller gaan kloppen. Het gaf ons de kans om een uniek ontwerp te maken en de volledige realisatie ervan te begeleiden. De enthousiaste reacties van het personeel van Lucky Apple was voor ons dan ook het grootste compliment”, aldus Erik.

Collectie Gebruikte decors

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate