Showroom bezoeken Stalen bestellen
Professioneel advies in onze showroom

Professioneel advies in onze showroom

07-06-2023

DecoLegno collega’s Els, Daniëlla, Ivana en Ellen staan dagelijks klaar in de DecoLegno showroom in Westzaan, om bezoekers te helpen bij het kiezen van de juiste materialen voor de maatwerkonderdelen in hun interieur. Bij DecoLegno zeggen we altijd ‘Zie Voel Beleef’. Daarmee bedoelen wij dat je onze collectie moet zien én voelen, om te beleven hoe bijzonder deze is. Voor deze optimale beleving van de natuurgetrouwe texturen in decoratief plaatmateriaal kun je dus terecht in Westzaan. Daar kun je de collectie van Cleaf, het solid surface programma van Durasein® en de HPL Specials op verschillende formaten beleven, waaronder grote panelen van 230x50cm.

Maak kennis met onze adviseurs

Met een afgeronde opleiding tot interieurstylist of -ontwerper op zak, hebben Els, Ellen en Ivana van hun passie hun beroep gemaakt. Daniëlla heeft een achtergrond in de mode. We stellen de dames graag aan je voor.

Els Klaver
Els Klaver
Ellen Werink
Daniella Hartel

Els Klaver

Naast haar opleiding tot interieurstylist en -ontwerper heeft Els de Akademie Vogue gevolgd. Ze houdt van alles wat met interieur te maken heeft en wordt er dan ook enthousiast van om klanten te helpen.

Daniella Hartel

Vanuit haar kennis van het modevak heeft Daniëlla veel gevoel voor het combineren van kleuren en materialen en dit vertaalt ze graag naar het interieur. 

Ivana Boëtius
Ivana Boëtius
Ellen Werink
Ellen Werink

Ivana Boëtius

Ivana wil graag creatief bezig zijn en bijdragen aan de functionaliteit van ruimtes. Volgens haar biedt maatwerk altijd dé oplossing om een ruimte optimaal in te vullen. En de uitstraling van dit maatwerk is dan minstens zo belangrijk.

Ellen Werink

Ellen heeft altijd interieurklussen voor vrienden en familie gedaan. Mensen adviseren en samen tot een mooi ontwerp komen vindt ze geweldig.

“Elke klant is anders, vindt andere dingen mooi en heeft een ander ontwerp. Deze diversiteit zorgt ervoor dat ik mijn creativiteit kan blijven gebruiken. Ik vind het mooi om te zien dat bijna iedereen met een mooi uitgekozen decor van DecoLegno en een tevreden gevoel weer naar huis gaat!”, aldus Ellen.

Wat je mag verwachten

Volgens Ivana is het grote voordeel van een bezoek aan de showroom dat je de decors op grote panelen kunt bekijken. Dit geeft de optimale beleving van het decor. Ook kun je mooie combinaties maken van verschillende texturen voor bijvoorbeeld de keukenkasten en het werkblad of de deuren en de binnenkant van garderobekasten.

“Daarnaast is het erg fijn voor klanten dat ze in onze showroom verschillende toepassingen kunnen bekijken en ervaren. Zo zijn alle keukens, de maatwerkkasten, bureaus en de receptiebalie gemaakt van onze eigen materialen. Ook een bezoek aan het toilet wordt in de rondleiding nooit overgeslagen. Daar is plaatmateriaal op een verrassende manier verwerkt!”, aldus Ivana.

DecoLegno showroom
DecoLegno showroom Westzaan

Bereid je voor

Els geeft als advies om zo veel mogelijk informatie mee te nemen. “Zo kunnen wij een zo goed mogelijk beeld vormen van hoe het totale interieur eruit komt te zien en vanuit daar een passend advies geven voor de materialen. Dus wij vragen bezoekers altijd om stalen van de vloer, de wand, behang en plattegronden of 3D ontwerpen mee te nemen.” 

DecoLegno Entree
Entree showroom DecoLegno
DecoLegno Panelenkasten
Panelenkasten showroom DecoLegno

Plan je bezoek

Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Je kunt hier jouw afspraak inplannen. Naast onze showroom in Westzaan en Echt hebben wij locaties in Duiven en Veldhoven. 

Over Sanne Lagerweij, de auteur van dit artikel

Sanne houdt zich voornamelijk bezig met de online content creatie voor DecoLegno. Hiernaast is ze verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie vanuit Durasein®. Haar favoriete collectie is de Talco collectie, ze houdt van chique marmer.

Profiel foto van Sanne Lagerweij