Showroom bezoeken Stalen bestellen
Podcast: de rol van maatwerk in interieurprojecten

Podcast: de rol van maatwerk in interieurprojecten

08-05-2023

Voor De Interieur Club ging collega Saskia ten Cate in gesprek met interieurarchitect Michiel de Zeeuw. Het onderwerp? De rol van maatwerk in interieurprojecten natuurlijk! Want daar valt veel over te vertellen. Wanneer pas je maatwerk toe? Wat zijn de voordelen? Hoe past de collectie van DecoLegno in dit verhaal? Op al deze vragen krijg je in de podcast antwoord.

Michiel de Zeeuw kiest voor duurzame kwaliteit

Michiel de Zeeuw is een Nederlandse interieurarchitect en deskundige in diverse televisieprogramma’s. Michiel richtte als interieurarchitect in 2017 zijn eigen bedrijf op genaamd Studio Michiel de Zeeuw en heeft dit in de jaren uitgebouwd tot een gerenommeerd interieurarchitectenbureau. Michiel heeft uitgebreide kennis, verfijnde smaak en bovenal een goed inlevingsvermogen. In zijn projecten kiest hij voor duurzame kwaliteit en daarom past hij regelmatig maatwerk toe, als verlengstuk van de architectuur van de locatie. Zijn handschrift uit zich in ontwerpen met sobere lijnen, waarin vormen worden afgewisseld met sterke contrasten. Hij weet op juiste wijze de optimale combinatie te maken tussen de praktische en esthestische wensen van de opdrachtgever.

Modern ontwerp voor appartement in Noordwijk
Modern ontwerp voor appartement in Noordwijk
Maatwerk in jaren twintig woning in Wassenaar
Maatwerk in jaren twintig woning in Wassenaar

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker