Showroom bezoeken Stalen bestellen
Paal in de grond

Paal in de grond

12-03-2021

De eerste paal is in de grond. Op het perceel grond in Westzaan waar DecoLegno zijn nieuwe hoofdkantoor en showroom zal vestigen zijn onlangs de palen voor het bouwbord de grond in gegaan. Het project is daarmee zichtbaar geworden op de bedrijvenlocatie HoogTij. Met de plaatsing van het bouwbord wordt ook het ontwerp van het pand zichtbaar. De plannen voor het nieuwe hoofdkantoor zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gemeente Zaanstad. Met respect voor de omgeving en de zichtlijnen naar het karakteristieke Zaanse landschap is een gebouw ontworpen dat beantwoordt aan de hedendaagse eisen met betrekking tot duurzaamheid en design.

Onze partners is dit project zijn: B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV ondersteund door Nunc Architecten – projectdirectie | Pieters Bouwtechniek – ontwerp constructies | Technisch adviesbureau Kaandorp – ontwerp w-installaties | Studio Jeroen de Jong – ontwerp interieurplan.

Bouwbord op bouwterrein

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker