Showroom bezoeken Stalen bestellen
Nu nog meer inspiratie

Nu nog meer inspiratie

20-10-2021

Twijfel je nog over welk decor en textuur jij kiest voor jouw maatwerk meubel? Of wil je graag zien wat er mogelijk is met decoratief plaatmateriaal? Een bepaald decor en/of textuur komt pas echt tot leven wanneer het is toegepast in een maatwerk oplossing.

Laat je inspireren

Om jou de vele mogelijkheden van decoratief plaatmateriaal te laten zien, lanceren we een nieuwe online inspiratie omgeving. Hier vind je meer dan 100 unieke projecten waarin plaatmateriaal van DecoLegno is toegepast. Keukens, kasten, meubelen, retail- en horecaoplossingen, noem maar op. Handig gecategoriseerd op Look & Feel en op Toepassing, zodat je eenvoudig kunt filteren.

Regelmatig nieuwe projecten

Om jou te blijven inspireren, worden er regelmatig nieuwe projecten toegevoegd. De toegepaste producten worden duidelijk vermeld en ook de interieurbouwer en/of interieurontwerper worden in de spotlight gezet. Zo kun je direct contact opnemen en de mogelijkheden voor je eigen project bespreken. Of natuurlijk snel jouw gratis staal bestellen.

Jouw project op de inspiratiepagina?

Ben jij interieurontwerper of interieurbouwer en heb je ook een mooi project met DecoLegno? Je kunt jouw project altijd indienen. Stuur jouw verzoek naar marketing@decolegno.nl, graag voorzien van een of meer foto’s, het gebruikte decor en de plaats waar het project is geplaatst. Bij het plaatsen van projecten, houden wij rekening met een aantal selectiecriteria.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker