Showroom bezoeken Stalen bestellen
Nieuw marmerdecor en stijlvolle unikleur

Nieuw marmerdecor en stijlvolle unikleur

07-08-2023

Zoals je gewend bent van DecoLegno, is onze collectie voortdurend in beweging. We haken in op trends en behoeftes uit de markt. Zo zien we al enige tijd de populariteit van marmer in het interieur maar is er wel een verschuiving naar een lichter kleurenpalet met een verfijning in de aders. In de matte, gladde structuur Talco van Cleaf introduceren wij daarom een nieuw decor: FC13. Dit decoratieve plaatmateriaal geeft de beleving van karakteristiek Carrara marmer in wit met lichtgrijze aders. Als wandbekleding in een kantoorproject creëer je impact, maar net zo makkelijk laat deze variant zich verwerken tot werkblad in een keuken. FC13 Talco is leverbaar in decorspaanplaat, HPL en bijpassend ABS-kantenband. Stalen zijn binnenkort beschikbaar.

Decoratief plaatmateriaal met uitstraling Carrara marmer

Stijlvol muisgrijs

Tegelijkertijd breiden we de collectie Piombo van Cleaf uit met kleur HM08. Piombo heeft een super matte oppervlaktestructuur die fluweelzacht aanvoelt én een anti-vingerafdruk eigenschap combineert met een hoge krasvastheid. Dit maakt Piombo geschikt voor veel toepassingen in interieur- en meubelontwerp, zowel horizontaal als verticaal. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing als fronten voor kasten of als werkblad in een keuken. De muisgrijze HM08 Piombo is uit voorraad leverbaar in 19mm MDF en HPL. Bestel je staal hier.

Decoratief plaatmateriaal mat grijs en marmer

Ben jij interieurprofessional (interieurarchitect, -ontwerper of -bouwer) en nieuwsgierig naar beide varianten, dan hebben wij een gratis combinatie stalenset voor jou. In deze set vind je een A4-staal FC13 Talco en een A5 HPL-staal HM08 Piombo.

Bekijk de nieuwe decors

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker