Showroom bezoeken Stalen bestellen
Nieuw marmer decor in solid surface

Nieuw marmer decor in solid surface

08-07-2024

Marmer is een materiaal dat veel wordt toegepast in interieurs. De uitstraling van marmer geeft een tijdloos gevoel van luxe aan ieder ontwerp. DecoLegno lanceert een nieuw marmer decor in solid surface: DM5048 Starstruck. Deze nieuwe variant van Durasein® heeft dezelfde esthetische eigenschappen als natuursteen. Een natuurlijke en stijlvolle marmertekening in een warm witte basis. In de zachte grijsbruine aders zie je een subtiele fonkeling alsof er een dun laagje ‘fairy dust’ overheen is gestrooid. Dit zorgt voor een verfijnde en eigentijdse uitstraling.

Voordelen solid surface

Naast de esthetische eigenschappen heeft solid surface als voordeel dat het thermisch te vormen is en nagenoeg naadloos te verlijmen. Dit biedt veel mogelijkheden qua vormgeving in meubelmaatwerk. In keukendesign zorgt de naadloze verlijming bijvoorbeeld voor een fraaie afwerking in een werkblad of spatwand. Bovendien is het gladde, gesloten oppervlak van solid surface niet poreus, antibacterieel en eenvoudig schoon te maken. Dat is een belangrijk voordeel in ruimtes waar hygiëne een belangrijke rol speelt.  

De producteigenschappen van solid surface maken het materiaal geschikt voor ruimtes waar hygiëne een belangrijke rol speelt.

Combineer met Cleaf

De tijdloze uitstraling van het nieuwe marmer decor in solid surface Starstruck laat zich goed combineren met texturen in decoratief plaatmateriaal uit de collectie van Cleaf. Laat je inspireren door onderstaande combinaties en vraag gratis stalen aan voor jouw project.

LS69 Traccia
DM5048 Starstruck

De Traccia structuur van Cleaf toont een regelmatig ritme van verfijnde lijnen, met een voelbaar hoog-laag effect. Combineer de LS69 Traccia, met een warm houtdecor, met de DM5048 Starstruck. Zo ontstaat er een modern klassieke sfeer.  

DM5048 Starstruck
S212 Corteccia

De zachte grijsbruine aders van de DM5048 Starstruck komen goed tot zijn recht naast de S212 Corteccia. Het gerookte grijze houtdecor en de langgerekte vlammen geven het interieur een moderne en warme uitstraling.

Over Merel Onrust, de auteur van dit artikel

Merel maakt sinds 2024 deel uit van het contentteam van DecoLegno. Ze brengt de collecties tot leven met inspirerende websitecontent, altijd in lijn met de laatste trends in interieurdesign. Haar voorliefde voor de natuurlijke elegantie van de Poro Noce komt tot uiting in haar werk, waarbij ze de kracht van natuurlijke elementen benadrukt.

Profiel foto van Merel Onrust