Showroom bezoeken Stalen bestellen
Nieuw: Brave Bronze

Nieuw: Brave Bronze

03-12-2020

Aan de HPL Specials collectie van DecoLegno is het decor ‘Brave Bronze’ toegevoegd. In deze collectie vind je uitgesproken decors en eigentijdse unikleuren. Decor Brave Bronze is een mooie toevoeging en geeft de beleving van stoer natuursteen. 

Brave Bronze heeft een stoere uitstraling met een elegante touch. Deze variant geeft de beleving van grijs natuursteen. Het industriële, natuurlijke steendecor wordt gebroken door verfijnde, bronzen aders. Deze collectie HPL plaatmateriaal is kleur- en krasbestendig en daarom geschikt om toe te passen in hospitality-, kantoor-, retail- of residentiële projecten. Denk bijvoorbeeld aan een halfronde receptiebalie, deuren of een werkblad voor in een keuken of kantoor.

Vraag hier gratis stalen aan en Zie, Voel, Beleef dit nieuwste decor van de HPL Specials collectie.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker