Showroom bezoeken Stalen bestellen
Maatwerk in televisieprogramma

Maatwerk in televisieprogramma

19-10-2021

Op 24 oktober a.s. start een nieuw televisieprogramma op SBS6: De Grote Huis Verbouwing. In dit woonprogramma, dat gepresenteerd wordt door Patty Brard, krijgen particuliere interieurs een volledige metamorfose. De interieurs worden ontworpen door Leonie Hendrikse van Stock Dutch Design. Om ruimtes optimaal te benutten en een uniek ontwerp te creëren past Leonie regelmatig maatwerk toe dat wordt uitgevoerd in decoratief plaatmateriaal van DecoLegno. Meubelatelier Jacco Bakker zorgt ervoor dat dit maatwerk op kwalitatieve en vakkundige wijze wordt gerealiseerd.

Wij zijn super trots op deze samenwerking en hopen daarmee te inspireren voor maatwerk interieuroplossingen én de samenwerking met interieurprofessionals. De Grote Huis Verbouwing wordt wekelijks uitgezonden op SBS6 op zondagavond van 18.00-19.00 uur. Kijk je mee?

Fotobijschrift: v.l.n.r. uitvoerder Albert Stokkers, Patty Brard en Leonie Hendrikse van Stock Dutch Design. Foto: William Rutten

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate