Showroom bezoeken Stalen bestellen
Levendige decors met gladde, zijdeglans finish

Levendige decors met gladde, zijdeglans finish

Structuur Lacca van Cleaf toont het effect van dekkend lakwerk. Het oppervlak van deze collectie decoratief plaatmateriaal is glad en vlak met een zijdeglans finish. Nieuw is het decor waarbij een levendig kleurverloop zichtbaar is, dat afwisselend in verticale banen op de plaat in elkaar overvloeit. Op het eerste gezicht een relatief ingetogen decor, maar op een groter oppervlak toegepast toch een opvallende verschijning. Leverbaar in vier kleurschakeringen, van warm bruin tot brons en van grijs tot antraciet.

Een ander decor in de structuur Lacca is voor verschillende interpretaties vatbaar. Van gepolijst cement tot het gewolkte betonlook effect van een gietvloer of gewalst staal. Toegepast in maatwerkkasten in een kantooromgeving beleef je op subtiele wijze een levendig oppervlak.

Inspiratiebeeld met bruin plaatmateriaal en tak met rode besjes
Nieuw decor FC93 Lacca
Kast in grijs plaatmateriaal met zwarte grepen
Décor FC56 Lacca toegepast in maatwerk kasten

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS17 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker