Showroom bezoeken Stalen bestellen
Kennis & Inspiratiesessie bij DecoLegno

Kennis & Inspiratiesessie bij DecoLegno

15-08-2022

Bij DecoLegno is onze slogan ‘Zie Voel Beleef’. Daarmee willen we zeggen dat je de decors moet zien en de structuren moet voelen, om te beleven hoe bijzonder onze collectie is. Wil jij graag meer informatie over decoratief plaatmateriaal en hoe je dit kunt toepassen in meubelmaatwerk? Wil je geïnspireerd raken door onze collectie? Dan ben je van harte welkom op één van onze Kennis & Inspiratiesessies!

Kennis en inspiratie

De Kennis & Inspiratiesessies worden zowel online als live gegeven in een van onze showrooms. Onze showrooms bevinden zich in Westzaan, Duiven, Veldhoven en Echt. Naast nieuwe kennis en inspiratie opdoen, is er volop ruimte om te netwerken met collega’s uit het vakgebied. Na afloop van de presentatie kun je de collectie bekijken en A4-stalen verzamelen voor jouw projecten. Deze kun je direct en kosteloos meenemen.   

Kennis & Inspiratiesessie DecoLegno Selected Sample Box
Vul de Selected Sample Box met jouw gekozen stalen
Kennis & Inspiratiesessie DecoLegno Smoothie met aardbei
Kennis en inspiratie onder het genot van een gezond drankje

Onderwerpen die onder andere aan bod komen tijdens de sessie:

We helpen je graag

Ben jij een interieurarchitect of –ontwerper en wil je kosteloos een Kennis & Inspiratiesessie bijwonen? Meld je aan via businessdevelopment@decolegno.nl en laat weten in welke showroom je een sessie wilt bijwonen, of dat je er graag online bij bent. Je ontvangt dan zo snel mogelijk de agenda.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker