Showroom bezoeken Stalen bestellen
Kantoor met luxe uitstraling

Kantoor met luxe uitstraling

23-01-2020

In het plan voor de indeling en inrichting van een kantoor staat functionaliteit met stip op nummer 1. Maar met de komst van flexibel werken is het steeds belangrijker dat werknemers zich ook prettig voelen in een ruimte. De kwaliteit van het werk klimaat heeft zijn plekje naast functionaliteit veroverd.

Bij de indeling van de ruimtes ontstaan er, naast de functionele kamers, sfeervolle plekken om te overleggen, te creëren en te recreëren. Pantry’s worden hippe koffiecorners, de kantine een gezellig restaurant en de vergaderkamer een stand-up meeting point of een comfortabele lounge.  De kwaliteit van het werk klimaat wordt in bepaald door de akoestiek in de ruimte en de toegepaste materialen. Ook in kantoren zien we een verzachting. PVC lamellen worden vervangen door textiele raamdecoratie met een geluidsabsorberende werking. Metalen kasten maken plaats voor fraai maatwerk dat een positieve bijdrage levert aan de sfeer. 

Luxe kantoor maatwerk kast roomdivider

Maatwerk meubels: stijlvolle roomdivider

In het kantoor van Dimitri de Roeck in Wormerveer is een exclusieve sfeer gecreëerd die niet onderdoet voor die van een luxe villa. Door het vele maatwerk meubilair zijn de ruimtes optimaal benut.
Een kastenwand is als roomdivider tussen twee kantoren geplaatst. Deze biedt een functionele oplossing als archief. Dit is tegelijkertijd een stijlvol element in de ruimte. De kast is gemaakt van decoratief plaatmateriaal van Cleaf. Dit is eenvoudig te verwerken en geeft een natuurgetrouwe en sfeervolle uitstraling.

Mooi materiaal voor maatwerk meubels

In maatwerk interieurs is de keuze in materialen eindeloos. Met de warme uitstraling van hout is een omlijsting gecreëerd voor de fronten. De fronten zijn uitgevoerd in de textiele structuur Fusion van Cleaf. In dit plaatmateriaal zijn echte stoffen verwerkt. In de open vakken beleef je de natuurgetrouwe leerstructuur van PrimoFiore. Deze materialen mix geeft deze kastenwand een elegante en luxe uitstraling. Zo creëer jij eenvoudig een kantoor met een luxe uitstraling.

Luxe kantoor maatwerk kast

Ontwerp en realisatie: De Roeck Interiors.

Collectie Decor

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate