Showroom bezoeken Stalen bestellen
Het heien is begonnen

Het heien is begonnen

27-09-2021

Eindelijk was het dan zover! De vergunning is rond, de bezwaarperiode is voorbij en dus kon de heistelling het werk op en kunnen de palen de grond in. Op woensdag 22 september om 15:10 hebben Patrick Leering en Guido Hofman, onder vakkundige begeleiding van bouwpartner Hecon, de eerste paal de grond in geslagen.

Team DecoLegno, familie, vrienden en de bouwpartners hebben met z’n allen het glas geheven op de bouwlocatie ter ere van het feit dat de echte start nu gemaakt is.

Zoals het er nu uitziet zal het gebouw in maart 2022 klaar zijn en kan de interieurbouw beginnen. Dat wordt natuurlijk niet zomaar een interieur… Daarover later meer. Naar schatting zal dit traject zo’n 2 maanden in beslag nemen en dus is de verwachting dat DecoLegno medio augustus kan verhuizen.

Onze partners in dit project zijn:
B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV – Projectdirectie, ondersteund door 
Nunc Architecten 
Pieters Bouwtechniek – Ontwerp constructies
Technisch adviesbureau Kaandorp – Ontwerp w-installaties 
Studio Jeroen de Jong – Ontwerp interieurplan
Hecon bouwgroep – Constructiebouw
Kuijzer Installatietechniek – Electrische installaties
M&O Techniek – WTB Installaties

Met dank aan:

Deb’s Catering – Catering
Revontuli – Fotografie

De oprichters van DecoLegno (vlnr) Guido Hofman, Annemarie Wallenburg en Patrick Leering

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate