Showroom bezoeken Stalen bestellen
Voelbare, geometrische lijnenstructuur

Voelbare, geometrische lijnenstructuur

04-01-2023

Textuur Jiometori is een opvallende verschijning. Deze nieuwe structuur van Cleaf heeft een geometrische compositie die zijn inspiratie vindt in de Brion Tombe van de Italiaanse architect Carlo Scarpa. Het bijzondere schouwspel ontstaat doordat het houtdecor de voelbare lijnenstructuur volgt, die zowel in verticale als horizontale richting over de plaat loopt. Het unieke concept en ontwerp van de Jiometori sleepte dus – geheel terecht – de Archiproducts Design Award 2022 in de wacht. Het doel van deze design award is om ons getuige te laten zijn van de synergie tussen ontwerpers en merken in hun creativiteit en innovatie.

Jiometori is leverbaar in vijf verschillende kleuren, van licht tot donkerbruin en een olijfgroene unikleur. De textuur komt het beste tot zijn recht als deze wordt toegepast in grote vlakken. Speel met lijnen en creëer op subtiele wijze optische effecten en vervreemdende perspectieven in een ruimte. In product design en interieurarchitectuur wordt ook gespeeld met lijnen om lengte-, breedte-hoogte-of diepte-effecten te creëren. De Jiometori is hiervoor goed geschikt.

S191 Jiometori Moodboard
Moodboard met S191 Jiometori, UB35 Ovatta, TS052 Old Castle en M4020 Frothy van Durasein®
S193 Jiometori Stand HoutPro+
Stand HoutPro+ met S193 Jiometori

Over Sanne Lagerweij, de auteur van dit artikel

Sanne houdt zich voornamelijk bezig met de online content creatie voor DecoLegno. Hiernaast is ze verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie vanuit Durasein®. Haar favoriete collectie is de Talco collectie, ze houdt van chique marmer.

Profiel foto van Sanne Lagerweij