Showroom bezoeken Stalen bestellen
Eigentijds interieur project met plaatmateriaal

Eigentijds interieur project met plaatmateriaal

13-09-2019

In 2017 opende Asuka haar deuren. Het gezelligste en meest sfeervolle Japans all-you-can eat sushi restaurant in Oosterhout met maar liefst 180 zitplekken. Met een keuze uit meer dan 100 traditionele Japanse gerechten voor lunch of diner is dit sfeervolle restaurant een centraal gelegen ontmoetingsplek geworden voor bewoners en bezoekers van het Brabantse dorp. Met een eigentijdse materialen mix en een compleet nieuw interieur en wandafwerking past deze restaurant inrichting in het hedendaagse design beeld.

Verrassen met Cleaf plaatmateriaal

Erik Remmers van Art2Go Interieurprojecten tekende voor het interieurontwerp en de realisatie. “In een restaurant wil je dat de bezoeker zich thuis voelt. De sfeer van het interieur en de toegepaste materialen zijn daarin bepalend. Voor Asuka is een functionele basis gecreëerd met een PVC-vloer. In de wandafwerking en het baliewerk hebben wij plaatmateriaal van Cleaf toegepast. Zwart marmer, de FC18 Talco, is mijn favoriet.”

“IN EEN RESTAURANT WIL JE DAT DE BEZOEKER ZICH THUIS VOELT. DE SFEER VAN HET INTERIEUR EN DE TOEGEPASTE MATERIALEN ZIJN DAARIN BEPALEND.”

Sfeervol Cleaf barmeubel

In het sfeervolle barmeubel is de Cleaf structuur FA46 Penelope toegepast. De geraffineerde textuur met een voelbaar linnen effect geeft op subtiele wijze sfeer. De antraciet grijze kleur past goed bij de Talco variant die op de wandbekleding is gebruikt.

Opdrachtgever: Restaurant Asuka

Collectie Gebruikte Decors | Restaurant Asuka

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate