Showroom bezoeken Stalen bestellen
Eerste synchroon structuur van Cleaf

Eerste synchroon structuur van Cleaf

Tien jaar geleden lanceerde Cleaf de eerste synchroon structuur: Yosemite. Innovatieve en geavanceerde technologieën maakten het mogelijk om de voelbare houtstructuur en het decor synchroon te laten lopen. Wat je ogen zien, voelen de vingers! Ter ere van dit jubileum bracht Cleaf een sfeervideo uit waarin de inspiratie voor deze diepe structuur prachtig is verbeeld. Je voelt je een met de natuur. Het licht gepolijste oppervlak past in hedendaagse interieurstijlen. Synchroon structuren laten onze ‘Zie, Voel, Beleef’ propositie goed tot zijn recht komen!

Cleaf, Yosemite texture

Het levendige beeld van dosse gezaagd hout is te voelen in de collectie Yosemite. Door het gepolijste oppervlak geeft deze variant een elegante uitstraling aan ieder interieur. De natuurgetrouwe synchroon structuur vormt een stijlvol decor als wandpaneel of -meubel. In een totaalontwerp combineren de warme bruintinten van deze collectie goed met de rijke uni-kleuren van fluweel en materialen als messing en koper.

Over Sanne Lagerweij, de auteur van dit artikel

Sanne houdt zich voornamelijk bezig met de online content creatie voor DecoLegno. Hiernaast is ze verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie vanuit Durasein®. Haar favoriete collectie is de Talco collectie, ze houdt van chique marmer.

Profiel foto van Sanne Lagerweij