Showroom bezoeken Stalen bestellen
Durasein® in de spotlight bij Binnenwerk

Durasein® in de spotlight bij Binnenwerk

01-07-2022

Onlangs heeft DecoLegno haar assortiment uitgebreid met een exclusief solid surface programma van het merk Durasein®. Solid surface is een logische aanvulling op het bestaande assortiment, waarmee interieurarchitecten, ontwerpers en bouwers in staat worden gesteld om op een slimme manier maatwerkoplossingen met een hoogwaardige kwalitatieve beleving te ontwikkelen.

Binnenwerk Online heeft naar aanleiding van deze lancering een mooi artikel gepubliceerd in hun magazine én op hun website. Onze collega Frank vertelt meer over het toevoegen van het solid surface programma van Durasein® aan onze collectie. Ben je nieuwsgierig? Je leest het artikel hier.

4 detailafbeeldingen van de collectie van Durasein
Vlnr Durasein® PAW021 Volcano | Durasein® PAW066 Hickory | Durasein® PM6147 Blue Mist | Durasein® PM8002 Seeded.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle werkt sinds 2020 bij DecoLegno en heeft een passie voor interieur en de laatste trends. Met een scherp oog voor design en een liefde voor stijlvolle interieurs, deelt ze haar inzichten en inspiratie graag in haar blogartikelen. Haar favoriete DecoLegno structuur? De warme houtstructuur LS40 Poro Noce is volgens haar een echte sfeermaker in het interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker