Showroom bezoeken Stalen bestellen
Durasein® in de spotlight bij Binnenwerk

Durasein® in de spotlight bij Binnenwerk

01-07-2022

Onlangs heeft DecoLegno haar assortiment uitgebreid met een exclusief solid surface programma van het merk Durasein®. Solid surface is een logische aanvulling op het bestaande assortiment, waarmee interieurarchitecten, ontwerpers en bouwers in staat worden gesteld om op een slimme manier maatwerkoplossingen met een hoogwaardige kwalitatieve beleving te ontwikkelen.

Binnenwerk Online heeft naar aanleiding van deze lancering een mooi artikel gepubliceerd in hun magazine én op hun website. Onze collega Frank vertelt meer over het toevoegen van het solid surface programma van Durasein® aan onze collectie. Ben je nieuwsgierig? Je leest het artikel hier.

4 detailafbeeldingen van de collectie van Durasein
Vlnr Durasein® PAW021 Volcano | Durasein® PAW066 Hickory | Durasein® PM6147 Blue Mist | Durasein® PM8002 Seeded.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker