Showroom bezoeken Stalen bestellen
DecoLegno op Houtpro+

DecoLegno op Houtpro+

12-10-2022

Het wordt aangekondigd als een krachtige reünie van houtverwerkend Nederland. Van 1 t/m 4 november vindt in de Brabanthallen in Den Bosch het vakevent Houtpro+ plaats, en natuurlijk is DecoLegno van de partij! Wij tonen de nieuwste materialen voor meubelmaatwerk op maar liefst twee locaties: stand 5210 en 5102. Bestel snel jouw gratis toegangsticket en gebruik daarbij de code DEC154. Wij hopen jou te ontmoeten.

Zullen we bijpraten?

Dit jaar staat DecoLegno met maar liefst twee stands op Houtpro+. We willen namelijk veel aan jou laten zien en alle ruimte creëren om bij te praten. Op stand 5210 presenteren wij op indrukwekkende wijze de nieuwste texturen in decoratief plaatmateriaal van Cleaf en onze HPL Specials collectie. In grote gebaren hebben wij de platen verwerkt, zodat je het decor en de structuur optimaal kunt beleven. We gaan graag met je in gesprek over de verwerking van onze collectie in meubelmaatwerk. Zullen we ook bijpraten over de mogelijkheden van solid surface? Bezoek dan onze collega’s op stand 5102 en maak kennis met het Durasein® solid surface programma. Kortom, een uitgebreid aanbod in passende materialen waarmee wij jou graag helpen bij het ontwikkelen van kwalitatieve en duurzame interieurs en meubelconcepten. Bestel snel jouw gratis toegangsbewijs met de code DEC154 en dan zien we je graag in Den Bosch.

Duurzaamheid en sociale verbinding

Dit jaar staan duurzaamheid en sociale verbinding centraal bij het ontwerpen van onze stands. Kom gerust langs, dan praten we bij onder het genot van een kop koffie of een drankje. In het ontwerpproces van onze stands streven wij altijd naar hergebruik van materialen en elementen.

Over Houtpro+

Na een aantal jaren afwezig te zijn geweest door het welbekende virus, is Houtpro+ eindelijk weer terug. Houtpro+ brengt een mooi, representatief aanbod samen voor de professionele gebruiker van houtbewerkingsmachines, plaatmaterialen, diverse toelevering, automatisering en gereedschappen. Een prachtig platform om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten over de ontwikkelingen in de branche.

Tot ziens in Den Bosch!

Houtpro+
DecoLegno – Durasein® stand 5102 – Cleaf stand 5210
Brabanthallen
Diezekade 2 5222 AK ‘s Hertogenbosch

Dinsdag 1 november                          10:00 – 19:00     
Woensdag 2 november                     10:00 – 19:00
Donderdag 3 november                     10:00 – 19:00
Vrijdag 4 november                           10:00 – 17:00

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker