Showroom bezoeken Stalen bestellen
Collectie uitbreiding met iepenhout en tactiel stofdecor

Collectie uitbreiding met iepenhout en tactiel stofdecor

10-04-2024

De toenemende behoefte aan een comfortabele, sfeervolle en veilige omgeving resulteert in meer aandacht voor zachte materialen in interieurconcepten. Niet alleen met stoffering maar ook in maatwerk kun je een tactiele beleving creëren. Wij voegen een nieuw decor toe aan de collectie, met zowel een optische als een tactiele beleving van stof: FC59 Alpaca.

Cleaf structuur Alpaca is mat en voelt zijdezacht aan. Decor FC59 geeft de beleving van fijngeweven textiel. Dit decoratieve plaatmateriaal is uitstekend te verwerken in fronten en korpussen voor een maatwerk kast of in het interieur van een hotelkamer. De FC59 is het lichte ‘zusje’ van de FC60 Nadir. Beide decors zijn geïnspireerd op mode-icoon Karl Lagerfeld en zijn karakteristieke zwart-wit stijl.

FC59 Alpaca detailafbeelding
FC59 Alpaca
FC60 Nadir
FC60 Nadir

Warm bruin iepenhout in S156 Fronda

Hout is nog steeds een van de meest toegepaste materialen in de interieurarchitectuur. De collectie hout plaatmateriaal van DecoLegno, met voelbare structuren en natuurgetrouwe decors, geeft de beleving van echt hout. Tegelijkertijd biedt decoratief plaatmateriaal veel praktische voordelen in de toepassing en verwerking in projectinterieurs met een hoge designwaarde. Wij voegen een nieuw houtdecor toe aan de collectie Fronda van Cleaf: De S156 Fronda.

Fronda van Cleaf heeft de rustige tekening van gebeitst iepenhout. Een veel voorkomende houtsoort op het Italiaanse platteland. De voelbare synchroon structuur heeft een verfijnd karakter. Ervaar de warm bruine kleurnuances in het zijdematte decor S156. Fronda is geschikt om te verwerken in stijlvolle fronten voor keukens, kastenwanden of ander meubelmaatwerk voor hospitality interieurs, werkomgevingen of retailconcepten.

DecoLegno S156 Fronda Detailafbeelding
S156 Fronda
S156 Fronda sfeerbeeld
Moodboard S156 Fronda

Ontdek meer nieuwe decors in onze collectie

In de DecoLegno showrooms kun je de collectie op grote panelen bewonderen en combineren met andere structuren. Wist je dat jij – als interieurprofessional – ook jouw klanten kunt doorverwijzen naar de showrooms van DecoLegno? Ons team van interieuradviseurs staat klaar om ze te helpen bij het kiezen van de juiste materialen. Dat scheelt jou veel tijd. Na ieder bezoek informeren wij jou over wat er is besproken en welke materialen de klant heeft meegenomen. Maak een afspraak via onderstaande knop.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker