Showroom bezoeken Stalen bestellen
De 5e editie van Cleaf Shaping Surfaces competitie van start

De 5e editie van Cleaf Shaping Surfaces competitie van start

24-06-2024

De 5e editie van de Cleaf Shaping Surfaces competitie is gestart! Cleaf nodigt interieurarchitecten en -ontwerpers wereldwijd uit om hun unieke projecten, waar Cleaf’s hoogwaardige plaatmaterialen zijn toegepast in maatwerkmeubilair, in te zenden. Ingezonden projecten maken vervolgens elke maand kans op de Shaping Surfaces Monthly Award. Hierbij worden zowel de originaliteit van het interieurontwerp als het gebruik van Cleaf materialen in aanmerking genomen.

De grote finale: Salone del Mobile Milano

In april 2025 bereikt de competitie uiteindelijk zijn hoogtepunt tijdens de gerenommeerde Salone del Mobile Milano. Een deskundige jury, bijgestaan door een enthousiaste groep design aficionado’s, zal uit de twaalf maandelijkse winnaars één uitzonderlijk project bekronen met de Shaping Surfaces Annual Award. De gelukkige winnaar krijgt de exclusieve kans om de Cleaf corporate showroom in Lissone opnieuw vorm te geven. Deze wordt elk jaar vernieuwd ter gelegenheid van de Salone del Mobile Milano.

Denk jij met jouw project kans te maken in deze competitie? Dien je project in op: www.shapingsurfaces.design. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het inzenden van je werk. Voor assistentie, neem gerust contact op via: marketing@decolegno.nl.

Publicatie op DECOLEGNO.NL

Naast de Shaping Surfaces competitie van Cleaf, vinden wij het bij DecoLegno natuurlijk ook een eer als wij jouw project mogen publiceren op onze website. Stuur ons hiervoor een bericht via marketing@decolegno.nl.

Cleaf plaatmateriaal toegepast in Banema Studio Concept Store
Project: Banema Studio Concept Store (Lisbon) by Campos Costa Arquitetos | Winnaar 2021
Cleaf plaatmateriaal toegepast in the XV House (Athens) by AUDO
Project: the XV House (Athens) by AUDO | Winnaar 2022
Cleaf plaatmateriaal toegepast in the Groupotel Gravina (Barcelona) by Inzink Design
Project: the Groupotel Gravina (Barcelona) by Inzink Design | Winnaar 2023
Cleaf plaatmateriaal toegepast in The Milano Verticale Hotel by Vudafieri-Saverino Partners
Project: The Milano Verticale Hotel by Vudafieri-Saverino Partners | Winnaar 2024

Over Merel Onrust, de auteur van dit artikel

Merel maakt sinds 2024 deel uit van het contentteam van DecoLegno. Ze brengt de collecties tot leven met inspirerende websitecontent, altijd in lijn met de laatste trends in interieurdesign. Haar voorliefde voor de natuurlijke elegantie van de Poro Noce komt tot uiting in haar werk, waarbij ze de kracht van natuurlijke elementen benadrukt.

Profiel foto van Merel Onrust