Cleaf Shaping Surfaces competitie

Cleaf Shaping Surfaces competitie

De afgelopen periode zijn er mooie en bijzondere projecten voorbij gekomen tijdens de Shaping Surfaces competitie van Cleaf. De ontwerpen zijn door een professionele jury beoordeeld, waaruit maandelijks een winnaar gekozen werd. Hierin is gekeken naar de originaliteit van het project en de manier waarop Cleaf materiaal is toegepast.

In april 2021 zal de jury, ondersteund door een kleine groep journalisten en designliefhebbers, de Shaping Surfaces Annual Award toekennen door één project te selecteren uit alle maandelijkse winnaars. De interieurarchitect of interieurontwerper die verantwoordelijk is voor het winnende project, wordt door Cleaf aangesteld om een speciale installatie of project ter waarde van 10.000 euro te ontwikkelen en wordt uitgenodigd voor een ​​weekend in Italië.

Hiernaast is de winnaar van februari te zien. Architectenbureau LEM Agenzia Architettura heeft Cottino Social Impact Campus in Turijn een nieuwe identiteit en een visuele impact gegeven. De S083 Millenium is toegepast in maatwerkmeubels, tafels, kasten en wandafwerking.