Showroom bezoeken Stalen bestellen
Cleaf innovatie in Milaan

Cleaf innovatie in Milaan

28-04-2023

Van 17 t/m 23 april vond de Design Week in Milaan plaats. Een week lang konden we genieten van spraakmakende exposities, kunstzinnige installaties en de laatste noviteiten op de Salone del Mobile. Cleaf presenteerde daar Like a bar. Het thema van de bar werd gekozen omdat het een van de gebieden is waar interieurontwerpers worden uitgedaagd om te experimenteren met innovatieve vormen en materialen om een onvergetelijke ervaring van gastvrijheid en gezelligheid te creëren.

De stand op Salone del Mobile werd ontworpen door Bestetti Associati. Aan de ronddraaiende carrouselbar kon je vier momenten van de dag beleven. Ieder moment met zijn eigen materiaalbeleving in decoratief plaatmateriaal. De Ochtend bar is vormgegeven met oppervlaktes waarin je de tactiliteit van stof ervaart, de Lunch bar is stoer en robuust uitgevoerd in decoratief plaatmateriaal met steeneffect, de Aperitivo bar is sfeervol met natuurgetrouwe houtstructuren en in de Disco bar spelen de metallic oppervlaktes met het licht. Een totaalbeleving die de breedheid van de collectie onderstreept. Over de nieuwe texturen die Cleaf in Milaan presenteerde zullen wij jou de komende maanden nader informeren.

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate