Showroom bezoeken Stalen bestellen
Bijpassend ABS-kantenband

Bijpassend ABS-kantenband

06-05-2019

Met het drie-producten-systeem van Cleaf biedt DecoLegno een compleet programma aan materiaal voor interieurontwerp en meubels op maat. Zowel verticale als horizontale toepassingen zijn mogelijk met HPL en decorspaanplaat. De collectie bijpassend ABS-kantenband zorgt voor een kwalitatieve en sterke afwerking. In de meeste gevallen is er zowel een kleur- als een structuurmatch met het plaatmateriaal. Bij veel houtvarianten kun je kiezen tussen langs- of dwarsband zodat de structuur mee loopt in de lijn met die van het plaatmateriaal of er juist haaks op staat. Op die manier creëer je een interieur of meubel met een hoge designwaarde of een originele twist

Voorkom verspilling

ABS-kantenband is bij DecoLegno te bestellen in lengtes vanaf 10 meter of per hele rol van 100 meter. Zo bestel je niet meer dan nodig, en daarmee voorkomen we verspilling. In onze bedrijfsvoering streven wij voortdurend naar de optimalisatie van processen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij DecoLegno hoog in het vaandel. De mogelijkheid om ABS-kantenband per 10 meter te bestellen draagt daaraan bij. Bekijk onze leveringscondities voor meer informatie.

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate