Showroom bezoeken Stalen bestellen
Erbij zijn is mee beleven  

Erbij zijn is mee beleven  

16-02-2023

Om nou te zeggen dat het bij DecoLegno elke dag feest is gaat misschien een beetje te ver. Maar wij zien het wel als onze missie om jou – als interieurontwerper, -bouwer of meubelmaker – te helpen bij het ontwikkelen van mooie interieurs waar mensen blij van worden. En dat doen wij graag op een inspirerende manier én in levende lijve!  

Credits: REMEMBER. Creative Film Agency

Leuk, leerzaam en lekker

De nieuwe showroom van DecoLegno is Westzaan is de ideale locatie om elkaar te ontmoeten, in klein of groot verband. Jij en je collega’s worden gastvrij ontvangen en we maken er samen een inspirerend en informatief event van. Ervaringen uitwisselen, kennis delen, bijpraten met vakcollega’s, de collecties bekijken of luisteren naar inspirerende verhalen over trends en maatwerk… je gaat gegarandeerd met een goed gevoel de deur weer uit. En natuurlijk vergeten wij de inwendige mens niet. In de sfeervolle DecoLounge is voldoende plek voor een gezellige borrel, gezonde lunch of zelfs een Italiaans buffet.  

“Het was een heel mooi event wat jullie hebben neergezet. Het eten was ook geweldig!” 

Event op maat

In de eventkalender in Westzaan is nog plek genoeg om jou te ontvangen. Regelmatig organiseren wij zelf events. Hiervoor zul je door ons worden uitgenodigd. Maar ook kunnen wij een maatwerk programma ontwikkelen voor jou en jouw collega’s. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een email naar communicatie@decolegno.nl, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.     

Ook in Echt

Naast onze locatie in Westzaan heeft DecoLegno ook nog een showroom in Echt. Ook daar ben je – in groter of kleiner gezelschap – van harte welkom. Is Echt makkelijker aan te rijden voor jou? Neem dan contact op met onze collega Ivo via ivo@decolegno.nl  

Enkele reacties van onze klanten:

“Wij vonden het een hele leuke avond en hebben weer veel mooie dingen gezien, het evenement was goed geregeld.” 

“Duidelijke presentaties met ruimte voor vragen en direct de kennis om deze te kunnen beantwoorden.” 

“Nogmaals dank voor het inspirerende en goed georganiseerde event!” 

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate