Showroom bezoeken Stalen bestellen
Beleef pleister, kalk en stucwerk in textuur Ares

Beleef pleister, kalk en stucwerk in textuur Ares

09-11-2022

De Ares collectie van Cleaf is inmiddels bijna een ‘klassieker’ in de collectie van DecoLegno. De structuur is geïnspireerd op die van pleister, kalk en stucwerk. Door het subtiele mat-glans effect komt het voelbare reliëf tot leven. Daarmee wordt de sfeer van industriële en stedelijke architectuur opgeroepen.

Deze collectie decoratief plaatmateriaal omvat zowel hedendaagse uni-kleuren als prachtige gemêleerde tinten. In het nieuwe decor FB45 beleef je die pure kleur van kalk en krijt. Een decor dat zich makkelijk laat combineren met andere materialen in het interieur, en past in een ingetogen sfeer. De collectie Ares is veelzijdig en kan worden toegepast in horeca, kantoor, hotel, retail of residentiële interieurprojecten.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker