Showroom bezoeken Stalen bestellen
Architecten Wielerkoers 2023

Architecten Wielerkoers 2023

25-09-2023

Dit jaar was DecoLegno samen met Industrielicht, Filex en Vepa hoofdsponsor van de Architecten Wielerkoers. Een fantastische editie als vanouds, maar in een nieuw jasje. Een bijzonder mooie en uitdagende tocht, langs de koeien in echt ‘Oer-Drentse’ landschappen en over de kasseien op delen van het parcours van het officiële EK Wielrennen.

Sportiviteit en netwerken op de racefiets

Prachtig weer, genieten van een geweldig event in de mooiste fietsprovincie van Nederland en tussendoor ideeën en plannen uitwisselen op het gebied van architectuur en interieur: dat waren dé ingrediënten van de Architecten Wielerkoers 2023.

Ga jij volgend jaar de uitdaging aan?

We hebben de Architecten Wielerkoers weer een vaste plek gegeven op de kalender! Ook voor de 2024 editie kan je je alweer inschrijven. Ben je architect, interieurarchitect en/of werkzaam in en betrokken bij de wereld van de architectuur, daarnaast wielerminded en hou je van uitdagingen? Schrijf je dan nu al in voor de editie op donderdag 12 september 2024

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker