Showroom bezoeken Stalen bestellen
Antibacterieel plaatmateriaal

Antibacterieel plaatmateriaal

19-01-2021

Met de keuze van oppervlaktematerialen kun jij als ontwerper of meubelmaker een significante bijdrage leveren aan een hygiënisch binnenklimaat. Een groot deel van de collectie van Cleaf en HPL Specials is daarom vanaf nu beschikbaar met een antibacteriële beschermlaag. De platen zijn geïmpregneerd met een antibacterieel ingrediënt. Tests, uitgevoerd door onafhankelijke instanties, tonen aan dat de ijzerverbinding in dit ingrediënt de groei van bacteriën met maar liefst 99,9% afremt, waarbij deze uiteindelijk zullen afsterven. De look & feel van deze platen is hetzelfde als de reguliere varianten.

Bekijk het webinar

Ben je nieuwsgierig naar de collectie Antibacterieel plaatmateriaal van DecoLegno en wat deze voor jou kan betekenen? Wij hielden eerder een webinar, je kunt dit terugkijken. Stuur een e-mail naar info@decolegno.nl en wij voorzien je van een link.

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate