Antibacterieel plaatmateriaal

Antibacterieel plaatmateriaal

Met de keuze van oppervlaktematerialen kun jij als ontwerper of meubelmaker een significante bijdrage leveren aan een hygiënisch binnenklimaat. DecoLegno lanceert daarom zeven Cleaf designs en een collectie van 48 HPL Specials met een antibacteriële beschermlaag. De platen zijn geïmpregneerd met een antibacterieel ingrediënt. Tests, uitgevoerd door onafhankelijke instanties, tonen aan dat de ijzerverbinding in dit ingrediënt de groei van bacteriën met maar liefst 99,9% afremt, waarbij deze uiteindelijk zullen afsterven.

Collecties

Je kunt de collectie Antibacterieel onder andere gebruiken voor interieurs in de zorgsector, publieke ruimtes, scholen en kinderdagverblijven, sportscholen, schoonheidssalons, tandartspraktijken en opticiens. Bekijk alle HPL Specials varianten Antibacterieel hier.

De Cleaf designs met antibacteriële beschermlaag zijn de S171 Bruciato, de S071, S072 en U129 Sherwood, de S128 Pembroke en de UA01 en UA94 DECObasic. De look & feel van deze platen is hetzelfde als de reguliere varianten.

Bekijk het webinar

Ben je nieuwsgierig naar de collectie Antibacterieel plaatmateriaal van DecoLegno en wat deze voor jou kan betekenen? Wij hielden eerder een webinar, je kunt dit terugkijken. Stuur een e-mail naar communicatie@decolegno.nl en wij voorzien je van een link.