fbpx

Zie, voel en beleef onze collectie

Voor een optimale beleving van de collectie decoratief plaatmateriaal kun je een bezoek brengen aan een van onze showrooms. Daar presenteren wij de collectie op verschillende formaten, waaronder panelen van 230 x 50cm. Onze grote showroom bevindt zich in Wormerveer. Daarnaast hebben we locaties in Duiven, Echt en Veldhoven.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken we uitsluitend op afspraak.

Let op: In verband met de verhuizing naar ons nieuwe pand op HoogTij in Westzaan is de showroom in Wormerveer gesloten van 11 juli t/m 14 augustus aanstaande. Gedurende deze periode kun je op afspraak terecht in Echt (op woensdag), Duiven (op donderdag) of Veldhoven (op vrijdag), of adviseren wij je online. Voor een online afspraak kun je contact opnemen met Paula Bakker via paula@decolegno.nl.

Vanaf 15 augustus ontvangen wij jou graag in ons nieuwe pand, op het adres Rak 139 te Westzaan.

Agenda showroom

Plan direct jouw afspraak.

Laden...
Stalen in showroom Wormerveer
Sibel Ceylan
17/05/2022
Vandaag langs geweest bij DecoLegno. Zeer aangenaam ontvangen door Sanne en haar collega, ondanks we een kwartier te laat waren. Super leuke zaak met een goede dienstverlening! Het was absoluut de moeite waard om langs te gaan.
Peter Van Den Hadelkamp
14/05/2022
Snelle levering, Hierdoor een goede keus kunnen maken
Ronald Nieuwenhuis
12/05/2022
Om de diverste mogelijkheden van plaatmaterialen te zien in oa 28 mm zijn wij super leuk geholpen bij DecoLegno. Daniella deed haar uiterste best om alle mogelijkheden te laten zien, en hielp met de juiste kleurcombinatie te kiezen. Heel veel keuze, en dan is goede hulp wel heel fijn. Aanrader!
Marcel Spaans
10/05/2022
Donders Ammerzoden BV
19/04/2022
Wij zijn heel snel en vakkundig geholpen en hadden de volgende dag de stalen in huis waarna we een keus hebben kunnen maken. Super geregeld 👍👍 Groeten Jacco Donders
Mirjam Holla
14/04/2022
Martine Bruijnesteijn
08/04/2022
Fijne ervaring. Ze nemen echt de tijd voor je.
Danny Levenswaard
17/03/2022
Mooie showroom, mooie producten, duidelijk en deskundig advies en ook niet onbelangrijk, een vriendelijke ontvangst! De grote panelen helpen enorm om een goede indruk te krijgen van het eventuele eindresultaat.
Mariette Turkenburg
16/03/2022
Goed advies en een mooie collectie. Heel fijn om de diverse decors ook in het groot te kunnen bekijken. En naar huis met een ruime set monsters.
Vanessa Hoppe
04/03/2022