Product

Geïnspireerd op de natuur

Geïnspireerd op de natuur

Niets is zo inspirerend als de natuur. Architecten, ontwerpers en designers vertalen de bijzondere kleuren, de vormentaal, de landschappen en de wereld van flora en fauna naar stijlvolle, uitgesproken of juist rustgevende interieurconcepten.

In de HPL Specials serie By Nature van DecoLegno komen de kleuren en structuren uit de natuur tot leven. Creëer een beleving van witte gletsjers tot vulkanische landschappen. Of kies voor de kleuren van moeder aarde tot die van een tropisch woud. 

Inspiratie HPL specials
Forest green

De kleuren van het woud

In de kleur Forest Green komt de beleving van het woud, boomschors en mos tot leven. Door de afwisselende bruin- en groentinten in het decor ontstaat een optische dieptewerking die we ook in de natuur ervaren. In de hedendaagse sfeerconcepten waarin Botanische invloeden zichtbaar zijn, is deze variant op natuurlijke wijze te verwerken als baliemeubel, tafel of kastenwand. 

Muddy brown
Inspiratie muddy brown

Moeder aarde inspireert

De nuances in kleur Muddy Brown doen denken aan die van klei en modder. Het zijn de kleuren van moeder aarde en droge woestijnlandschappen. De warme bruin en terra tones herkennen we in actuele mode- en designtrends en geven in het interieur een gevoel van geborgenheid. 

Inspiratie burned black
burned black

De kracht van zwart

Burned Black geeft de beleving van de zwarte kleur van verbrand hout of lavasteen. De uitstraling van deze variant is verweerd en levendig door de combinatie van gladde en rulle plekken.  

Ash white
Inspiratie ash white

Levendig as wit

De kleur Ash White voert ons mee naar de witte wereld van gletsjers en sneeuw. De uitstraling is gebladderd en doet denken aan craquelé. De spraakmakende kleuren uit de HPL Special By Nature collectie inspireren voor interieurontwerp en meubelbouw. De platen zijn kras vast en daarmee veelzijdig toe te passen in horeca, kantoor, retail of residentiële projecten. 

Burned Black: Design Studio Peca en The Nature Fossilium Collection van Formafantasma | Ash White: Balenciaga | Muddy Brown: Patricia Urquiola voor Mutina. 

Collectie

Muddy Brown & Forest Green

Collectie

Burned Black & Ash White