Showroom bezoeken Stalen bestellen
Bekijk de nieuwe collectie HPL Specials

Bekijk de nieuwe collectie HPL Specials

DecoLegno lanceert HPL Specials. Deze collectie omvat unieke en spraakmakende decors. Van synchroon hout tot textiel, van leisteen tot verbrand hout en van boomschors tot doorgestikt leer. De HPL Specials platen zijn kleur- en kras vast, flexibel en daarom veelzijdig toe te passen in interieurontwerp en meubelbouw voor horeca, kantoor, hotel, retail of residentiele projecten.

Geïnspireerd op de natuur
De serie By Nature is geïnspireerd op de kleuren en structuren uit de natuur. De nuances in kleur Muddy Brown doen denken aan die van klei en modder. Het zijn de kleuren van moeder aarde en van woestijnlandschappen in warme bruin en terra tones. Met de gevlekte en gebladderde optiek creëert u een uitgesproken sfeer. Vraag een gratis A4 staal aan via de collectiepagina HPL Specials .

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS17 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker