Vacatures bij DecoLegno

Vacatures bij DecoLegno

DecoLegno heeft ambitieuze plannen en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die het een uitdaging vinden om bij te dragen aan onze groei.

Herken jij verkoopsignalen en kun jij dit vertalen naar een strategisch plan om in te springen op de behoeften van (potentiële) klanten? Dan is de functie Online Accountmanager wat voor jou.

Ben jij een servicegerichte, procesgerichte inkoper die makkelijk contacten legt en onderhoudt? Tactisch Inkoper is dan wellicht wel dé baan voor jou!

Een afwisselende rol met veel klantcontact, dat is de functie Medewerker Verkoop Binnendienst. Solliciteer nu als dit matcht met jouw ambities én jij matcht met het DNA van DecoLegno.

Werken bij DecoLegno

Wil je meer weten over de (werk)sfeer bij DecoLegno? Bekijk de video en ontdek het DecoLegno DNA.

DecoLegno wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te behalen. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan daarom open voor iedereen.