Officieel distributeur van CLEAF
Uni plaatmateriaal oorsprong
Gladde structuren
Keuken uitgevoerd in unikleur HM07 Piombo

DE POËTISCHE EENVOUD VAN GLADDE, UNI TEXTUREN

Je moet goed kijken om te ervaren hoe bijzonder de verfijnde textuur is die als basis dient voor een interieur balans. In het nieuwe minimalisme zoeken we naar rust en eenvoud. Als tegenhanger van de hectische wereld waarin we leven is de behoefte aan balans meer dan ooit voelbaar. We ontdoen ons van spullen en prikkels en vinden ontspanning in de natuur.

De verfijnde texturen van zand en kalk inspireren voor matte basiskleuren, waarmee interieur- en meubelontwerpen tot stand komen die mooi zijn in hun eenvoud. Ze zorgen voor een gevoel van verstilling en vormen een neutrale basis in combinatie met meer uitgesproken materialen zoals hout, beton, marmer en textiel. 

GEEF KLEUR AAN HET INTERIEUR

De verfijnde structuur Ovatta voelt fluweelzacht aan en heeft een matte optiek. Ovatta is leverbaar in eigentijdse kleuren, die speciaal voor Cleaf zijn ontwikkeld door Studio MiLo. Van bordeaux tot rood en van perzikroze tot terra. Van trendkleur Classic Blue tot groen en van warm chocoladebruin tot honinggeel.

Deze collectie decoratief plaatmateriaal is goed te combineren met andere Cleaf texturen zoals warm notenhout, stoer beton, elegant marmer of een stijlvol leerdecor. Met Ovatta haak je in op de tendens naar meer kleur in interieurontwerp en maatwerk meubelen.

Voor omvangrijke projecten is het mogelijk om de Ovatta kleuren te combineren met iedere, willekeurige Cleaf structuur. In het Designers Lab inspireren wij jou graag met voorbeelden.

ACTUELE KLEURENTRENDS

Het eigentijdse kleurenpalet met verstilde, poederachtige tinten, dat we kennen uit de wereld van de keramiek, vormt een neutrale basis in zowel ingetogen interieurs als spraakmakende concepten met een grote variatie in materialen en kleuren. In de collectie Talco wordt een ultra matte afwerking gecombineerd met een aantal aardse uni-kleuren. Hiermee sluit deze collectie aan bij de actuele kleurentrends. De Talco structuur voelt zijdezacht aan en daarmee krijgt ieder interieur of meubelconcept een bijna poëtische uitstraling. De gladde Fiocco structuur heeft een mooie zijdeglans finish. Deze uni-kleuren zijn daarom bijzonder geschikt om te combineren met de andere decors zoals natuurlijke hout, stoere beton en aaibare stof texturen.

GRATIS STALENSERVICE

Wij helpen jou als interieurarchitect, -ontwerper, -stylist, – bouwers of meubelmakers graag bij de materiaalkeuze voor een ontwerp. De meeste structuren uit de collectie van DecoLegno zijn leverbaar als decorspaanplaat, HPL en bijpassend ABS-kantenband. Daarmee zijn zowel horizontale als verticale oplossingen voor interieurvraagstukken te realiseren. De gratis A4-stalenservice maakt het mogelijk om projecten op een kwalitatieve wijze te presenteren bij de klant. Deze bestel je eenvoudig via de website en dan heb je ze binnen een werkdag in huis. Combineer je decorspaanplaat en HPL in één project, vraag dan van beide een staal aan zodat eventuele verschillen in kleur, structuur of glansgraad kunt beoordelen.

Spotlight Favoriete structuur | Piombo

Piombo is een innovatieve, supermatte, gladde structuur die aanvoelt als fluweel. Eigenschappen als een hoge mate van krasbestendigheid en de ongevoeligheid voor vingerafdrukken maken dat deze collectie zowel horizontaal als verticaal kan worden toegepast in kantoorprojecten, horeca- of retailinterieurs en residentiële omgevingen.