Soft Clean 500 ML

Veidec Soft Clean is een snelwerkende, veilige en niet agressieve ontvetter voor industriële toepassing. Het verwijdert moeiteloos lijm- en verfresten, olie, vetten, hars, teer enz. Soft Clean verdampt volledig, laat geen film achter en kan gebruikt worden voor het reinigen van nagenoeg alle soorten kunststof, plexiglas, ramen, deuren, kozijnen en constructies. Ook verwijdert het potlood- en viltstiftstrepen op hout, geverfde oppervlakken en meubels.


Spuit (of giet) Soft Clean op het oppervlak. Wacht een aantal seconden en verwijder het vuil van het oppervlak met een schone, droge doek. Bij Decoratief Plaatmateriaal van DecoLegno met een grovere textuur blijven wel eens lijmresten achter na het aanbrengen van ABS band. Soft Clean verwijdert deze snel en eenvoudig. Bij de oplevering van een project is Soft Clean snel en handig in het gebruik.


Note: Voor het beste resultaat adviseren wij u voor elk reinigings-product een aparte Micro doek te gebruiken. Naar gelang het oppervlak kunt u kiezen voor de blauwe Micro Max doek of de witte Micro Glass variant. 


Soft Clean 500 ML. is spuitbus
Soft Clean 5 Liter, is grootverpakking

Veidec / DecoLegno Soft Clean
Productnaam Prijs per plaat Prijs per m2 Aantal Beschikbaarheid
Reinigingsmiddelen
Soft Clean 500 ML Veidec 25.250 vraag hier een account aan voor onze webshop.
Soft Clean * 5 Liter * Veidec 25.252 vraag hier een account aan voor onze webshop.

Moment...

De producten zijn toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen