Om op de hoogte te blijven kunt u ons ook volgen op
Facebook, LinkedIn, Pinterest en Instagram.

U bent welkom in onze Cleaf ConceptStore

Zien én voelen zorgt voor een optimale beleving van de collectie Decoratief Plaatmateriaal van Cleaf. Daarom kunt u bij DecoLegno snel en gratis A4 en A6 moodboard stalen aanvragen. Wilt u de structuur én het decor van de varianten op groter formaat ervaren? Breng dan een bezoek aan onze Cleaf ConceptStore in Zaandijk. Daar presenteren wij stalen op A4 en A3 formaat en grote panelen (240x50cm) zodat u de beste indruk van de tekening en de kleur krijgt. Onze (interieur)adviseurs helpen u graag met de materiaalkeuze voor fronten en korpussen van kasten en keukens, wandbekleding en andere maatwerk meubelen. U kunt op werkdagen vrijblijvend binnen lopen of een afspraak maken (info@decolegno.nl), dan houden wij rekening met uw komst.

Interieurontwerp maar ook beurspresentatie
De collectie Decoratief Plaatmateriaal van Cleaf leent zich bij uitstek voor eigentijds en stijlvol interieurontwerp. Maar ook voor een standontwerp is dit plaatmateriaal geschikt. De verschillende decors geven meteen sfeer, zijn eenvoudig in de verwerking en creëren een stijlvolle achtergrond voor de presentatie van uw product op een beurs. Of u nou kiest voor de uitstraling van natuurlijk hout, stoer beton of elegangt marmer; een sfeervolle ambiance is uitnodigend en bezoekers blijven vaak langer op de stand.

 

Maatwerk kasten met aandacht voor de buiten- én binnenkant

In veel interieurontwerpen worden kasten op maat verwerkt om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Het materiaal voor de fronten wordt weloverwogen gekozen omdat dit van directe invloed is op de totale uitstraling van het design. Maar ook het binnenwerk verdient aandacht. Daarmee wordt de exclusiviteit van maatwerk interieurs, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, onderstreept.

Aandacht voor korpussen

De collectie Decoratief Plaatmateriaal van Cleaf leent zich bij uitstek voor het creëren van kwalitatieve maatwerk kasten. Met de natuurgetrouwe houtstructuur van Sherwood, de luxe uitstraling van echt leer in PrimoFiore of die van geweven stof in Nadir ontstaat een kastenwand met allure. De Seta/DECObasic collectie heeft een aantal stijlvolle basiskleuren die mooi combineren met deze structuren van Cleaf. Op die manier krijgen de korpussen ook de aandacht die ze verdienen en ontstaat een ambachtelijk maatwerk meubel.

  

PROJECT INSPIRATIE | Marmer in de spotlight

Het meest gezellige all-you-can eat Sushi Restaurant in Oosterhout is Asuka. Met een keuze uit meer dan 100 traditionele Japanse gerechten voor lunch of diner is dit een centraal gelegen ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers van dit Brabantse dorp. Het compleet nieuwe interieur voldoet aan de hedendaagse eisen als het gaat om functionaliteit, sfeer en akoestiek. Erik Remmers van Art2Go Interieurprojecten tekende voor het interieurontwerp en de realisatie.

Marmer is mijn favoriet
Met zijn ruime ervaring in horecaprojecten streeft Erik er met zijn collega’s naar om de klant keer op keer te verrassen. “In een restaurant wil je dat de bezoeker zich thuis voelt. De sfeer van het interieur en de toegepaste materialen zijn daarin bepalend”, aldus Erik. “Voor Asuka is een functionele basis gecreëerd met een PVC-vloer met houtdecor. In de wandafwerking en het baliewerk hebben wij plaatmateriaal van Cleaf toegepast. De verschillende decors en structuren geven sfeer en karakter aan het interieur. De zwarte marmer variant (FC18 Talco) is mijn favoriet. Deze hebben wij als achterwand toegepast en in combinatie met het bijzondere lichtobject is een ware eyecatcher in de ruimte ontstaan.”

Wij helpen u graag met het materialiseren van uw project. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bestel gratis A4 stalen via de betreffende collectiepagina. 

 

Werk uw maatwerk kwalitatief af met bijpassend ABS Kantenband

 

Met het drie-producten-systeem van Cleaf biedt DecoLegno een compleet programma aan materiaal voor interieurontwerp en meubels op maat. Zowel verticale als horizontale toepassingen zijn mogelijk met HPL en Gemelamineerd Spaanplaat. De collectie bijpassend ABS Kantenband zorgt voor een kwalitatieve en sterke afwerking. In de meeste gevallen is er zowel een kleur als een structuur match met het plaatmateriaal. Bij veel houtvarianten kunt u kiezen tussen langs- of dwarsband zodat de structuur mee loopt in de lijn met die van het plaatmateriaal of er juist haaks op staat. Op die manier creëert u een interieur of meubel met een hoge designwaarde of een originele twist.

Bestel kantenband in onze webshop
Met de keuze van het juiste kantenband geeft u aandacht aan de details in een interieur of een maatwerk meubel. Dezelfde of juist een contrasterende kleur kan een andere blik werpen op het ontwerp. U kunt de Cleaf collectie ABS Kantenband per 50 en per 100 meter bestellen in onze webshop.  

 

MOOD: Betoverend Blauw

 

Grace van Sebastian Herkner voor Schoenbuch, Cleaf structuur Sable, COQ hotel Parijs, Cleaf structuur Mosaico, Pillows Anna van den Vondel Amsterdam, Cleaf structuur Ares.

Blauw is en blijft een van de meest favoriete kleuren om toe te passen in een interieurontwerp. Is het een Hollands dingetje en associëren we het met de lucht en de zee? Of herinnert het ons aan de gouden eeuw en herkennen we de kleur in het werk van de oude meesters? Een ding is zeker, blauw voelt zich thuis in iedere stijl. Van tijdloos klassiek tot avantgardistisch met een snufje retro.

Een passend alternatief
DecoLegno lanceert een aantal structuren Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf in de kleur nachtblauw. De collectie Ares geeft de beleving van Pandomo stuc en Mosaico die van luxe, hand gevlochten leer. Beide combineren smaakvol met de notenhouten textuur Sablé. State-of-the-art technologieën maken het mogelijk om een optische én voelbare textuur te ontwikkeling die niet onder doet voor die van het echte materiaal. Daarmee biedt DecoLegno een passend alternatief waarmee kwalitatieve, esthetische en budgetvriendelijke concepten kunnen worden ontwikkeld.

 

Mooi Mat

Glanzend of mat? Het is een belangrijke voorkeur in een interieur- of meubelconcept. Maar het een gaat nooit helemaal zonder het andere, want het is juist het contrast dat zorgt voor een interessant totaalontwerp. De structuur Piombo van het Italiaanse merk Cleaf is een collectie plaatmateriaal met een super matte, bijna poederachtige uitstraling. Met de acht natuurlijke unikleuren creëert u een elegante en tijdloze basis.

Geen vingerafdrukken
Bij aanraking geeft de textuur van Piombo de zachte beleving van fluweel. Het oppervlak reflecteert niet, heeft een hoge mate van krasbestendigheid en is bovendien ongevoelig voor vingerafdrukken. Dit maakt deze collectie geschikt voor veel toepassingen, zowel horizontaal als verticaal. De acht kleuren zijn verkrijgbaar in HPL, ABS kantenband en als 19mm Decor MDF. Een stalenketting met de acht verschillende kleuren is aan te vragen via onze webshop.

 

Happy X-mas

De kerstvakantie gaat beginnen. Een periode van terug kijken op het afgelopen jaar en vooruit blikken naar 2019. Voor DecoLegno was 2018 een bevlogen jaar met het op orde krijgen van ons nieuwe distributiecentrum in Tegelen, de presentatie van de collectie AKOESTIEK en maar liefst 50 nieuwe structuren Decoratief Plaatmateriaal die inhaken op de meest actuele tendensen in de wereld van interieurarchitectuur.

Bedankt voor de inspirerende samenwerking
Mede dankzij de prettige samenwerking met u gaan wij dit jaar met een zeer positief gevoel afsluiten. Daar willen wij u graag voor bedanken! Wij kijken er naar uit om u in 2019 weer te helpen bij het creëren van unieke, bijzondere en stijlvolle interieur- en meubelconcepten. Wij blijven u inspireren met nieuwe structuren die zorgen voor een hoogwaardige beleving in maatwerk interieurs. Wij wensen u gezellige kerstdagen en een creatief 2019!Koken in stijl

De keuken draait overuren. Feestjes met vrienden en als jaarlijks hoogtepunt hét kerstdiner met de familie. Deze centrale ruimte in huis speelt, ook tijdens deze december feestmaand, een belangrijke rol in ons leven. De eisen die dit stelt aan het ontwerp worden steeds hoger. De meest geavanceerde apparatuur, materialen die vlek- en krasbestendig zijn en bovendien designwaardig zodat de keuken een prachtig decor vormt voor de rest van het interieur.  

Plaatmateriaal met Italiaanse allure
De collectie Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse Cleaf is het passende alternatief voor echte materialen. De houtstructuur in decor Sherwood is bijzonder natuurgetrouw en door het bijpassende ABS kantenband ligt de beleving van echt hout binnen handbereik. De meubelplaten worden toegepast als wandpanelen of fronten voor kastdeurtjes. Details, zoals de koperen greeplijsten en de verlichte glazen legplanken, brengen een keukenontwerp tot leven. In deze inspirerende omgeving kunnen die kerstrecepten niet meer mislukken!


Gezellige sfeer tijdens het diner

Tijdens de December feestmaand genieten we volop van heerlijk buiten de deur dineren met familie en vrienden. De keuze van het restaurant wordt natuurlijk bepaald aan de hand van het menu. Maar het interieur en de sfeer spelen een even belangrijke rol. Het akoestische klimaat en het zitcomfort zorgen ervoor dat er lekker lang getafeld kan worden. Maar het oog wil ook wat. Door het juiste materiaal- en kleurgebruik voelt de gast zich pas echt thuis.

Lekker lang tafelen
DecoLegno heeft een speciale collectie met horecatafelbladen waarmee een gezellige sfeer dichter bij huis is dan ooit. Twaalf varianten in verschillende kleuren en structuren die niet van echt hout te onderscheiden zijn en waarmee op esthetische en budgetvriendelijke wijze maatwerk interieurs voor de horeca en hotel branche kunnen worden ontwikkeld. Ervaar de collectie bij 15 groothandels in Horeca Meubilair door heel Nederland.

  

Tastbaar textiel

 

Sinds trendwatcher Li Edelkoort in 2011 haar Talking Textiles manifest lanceerde is er een focus op nieuwe toepassingen en vormen in textiel. Ontwerpers en productontwikkelaars ontdekken en experimenteren met mogelijkheden op het gebied van garens, computergestuurde technieken en ambachten. In de interieurarchitectuur signaleren we de toenemende behoefte aan tactiliteit en verkennen we de rol die textiel daarin kan vervullen.

Plaatmateriaal met een voelbare structuur
Met de collectie Nadir van het Italiaanse Cleaf haakt DecoLegno in op deze tendens. De gelaagde optiek in dit Decoratief Plaatmateriaal is niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar. Deze textuur, die de beleving geeft van geweven stof, brengt een gevoel van zachtheid in het interieur. Het gemêleerde kleurenpalet in dit decor is geschikt voor wandbekleding of als meubelpaneel in retail, hospitality of particuliere projecten. 

Link naar collectie pagina Nadir  

 

Nieuw: Moodboard samples A6

Een materialen moodboard is een vast onderdeel van een interieurontwerp. Het bij elkaar brengen van stalen voor afwerking, stoffering en meubelwerk geeft de opdrachtgever een goed beeld van de uiteindelijke sfeer en kan de besluitvorming bespoedigen.

Staal A6
DecoLegno heeft speciaal voor dit doel A6 Moodboard stalen ontwikkeld van een aantal nieuwe Cleaf varianten. Deze stalen van de collectie Decoratief Plaatmateriaal zijn handzaam en helpen bij het bemonsteren van jouw project. Je vraagt ze eenvoudig en kosteloos aan via de collectiepagina van de betreffende structuur. A6 Moodboard stalen zijn beschikbaar van nieuwe kleurvarianten Sablé, Duna, Mosaico, Ares, Nadir, Tivoli, Millenium, Talco en PrimoFiore.

  

MOOD: Japans Minimalisme

Het Japanse minimalisme is een trend die weer volop in de belangstelling staat. De hectische levensstijl van nu, met veel prikkels van buiten, vraagt om rust en minder spullen binnen. In boeken als ‘Vaarwel, spullen’ van de Japanse schrijver Fumio Sasaki, lezen we over hoe een minimalistische levensstijl niet alleen onze leefruimte en gedachtewereld vergroot, maar uiteindelijk ons leven verrijkt. Het werk van architect Tadao Ando staat opnieuw in de belangstelling. Zijn uitspraak ‘I do not believe architecture has to speak too much. It should remain silent and let nature in the guise of sunlight and wind’ vormt de basis voor al zijn werk. Tenslotte zien we een toenemende nieuwsgierigheid naar leven en wonen op minder vierkante meters. Om in deze ‘tiny houses’ toch een ruimtelijk gevoel te behouden wordt er gespeeld met licht, reflectie en pure materialen.

Less is more
DecoLegno speelt met een aantal structuren in op de tendens waarbij gladde oppervlakken en materialen als spiegels, roestvrijstaal of aluminium helpen om een gevoel van ruimtelijkheid te behouden. De optiek van wild geborsteld aluminium die zichtbaar is in de structuur Idea past hierbij. Door de subtiele glans, wordt het licht optimaal gereflecteerd. De sobere textuur van beton brengt een minimalistische sfeer tot leven. Structuur Concreta van Cleaf maakt het makkelijk om deze uitstraling te vertalen in een interieur of meubelproject. Met de juiste materialen is de sfeer van het Japanse minimalisme dichter bij huis.  

   

 Beurs nieuws 

 

In de MaterialDistrict Pop-up presentatie, die onderdeel uit maakt van de beurs METSTRADE 2018, worden nieuwe en inspirerende materialen voor de jachtbouw gepresenteerd. DecoLegno presenteert tijdens dit evenement exclusieve structuren uit de collectie van Cleaf waarmee maatwerk interieur- en meubelconcepten kunnen worden ontwikkeld voor luxe leisure en hospitality projecten.

Luxe interieurs met Decoratief Plaatmateriaal
Decoratief Plaatmateriaal met de natuurgetrouwe uitstraling van hout, maar ook die van hand gevlochten leer of echt textiel. State-of-the art technologieën bij Cleaf maken het mogelijk om een optische én voelbare textuur te ontwikkelen die niet onder doet voor die van het echte materiaal.

METSTRADE vindt plaats van 13 t/m 15 november in de Amsterdamse Rai. De MaterialDistrict Pop-up presentatie is te vinden in het Elicium Centre.

Klik hier voor gratis toegangskaarten en gebruik code MET820017.

  

Is akoestiek een onderwerp in uw project?

Steeds vaker maakt de behoefte aan een goede akoestiek onderdeel uit van het Plan Van Eisen. Harde materialen als glas, beton en staal in een interieur zorgen voor veel geluidsweerkaatsing en galm. Door het ontwikkelen van interieur- en meubeloplossingen met akoestisch materiaal kan een positieve bijdrage worden geleverd aan een gevoel van welzijn in een ruimte.

Verhoog de productiviteit
In de collectie AKOESTIEK vindt u 14 Cleaf structuren waarmee u esthetische oplossingen kunt creëren mét een akoestische waarde. Het decor op een MDF basis kan worden voorzien van iedere gewenste akoestische perforatie of freezing. Verwerkt in kasten, (scheidings)wanden, balies of zelfs als plantenbak draagt het bij aan een vermindering van omgevingsgeluiden en dat komt weer ten goede aan de sfeer en productiviteit. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Klik hier voor meer info  

Leren en inspireren

Afgelopen week mochten wij een aantal van onze relaties mee nemen op werkbezoek naar Italië. Een bezoek aan de Fondazione Prada betekende het startsein voor twee dagen waarin inspireren en wederzijds leren centraal stond. In dit nieuwe culturele instituut in Milaan gaat het hart van iedere creatieveling sneller kloppen. De prachtige architectuur van Rem Koolhaas is een genot om naar te kijken en via de kunst van onder andere Luc Tuymans, Damien Hirsts, Jeff Koons en Carsten Holler maak je een reis van het verleden naar het heden en van artistieke politieke betekenis naar een fantasierijke Alice in Wonderland-achtige beleving.

Cleaf
Tijdens een rondleiding in de fabriek van Cleaf ontstonden nieuwe inzichten over de collectie Decoratief Plaatmateriaal. Dat toon-aangevende Italiaanse designmerken als Boffi, Molteni en Poliform gebruik maken van de Cleaf collectie in hun meubelontwerpen onderstreepte dat hiermee een passend alternatief geboden wordt voor interieurarchitectuur met een hoge designwaarde.

  

 

MOOD: Black is beautiful

Retailconcept Heike Fashion, Alto Bar Tom Dixon, Aesop store. DecoLegno structuren Burned Black, U129 Ares en U129 Mosaico

Zwart is en blijft een belangrijke kleur in de wereld van mode, vormgeving en design. Trendwatchers zoals het Belgische Franq Colours signaleren een tendens naar donkere interieurs. Geïnspireerd op een stukje historie en het beeld van de oude meesters zien we mysterieuze retail- en hospitality concepten met off-blacks en nearly blacks in de hoofdrol.

Van verbrand hout tot hand gevlochten leer
DecoLegno heeft een grote variatie in zwart structuren. Van de uitstraling van verbrand hout in de HPL Specials collectie tot die van hand gevlochten leer in de Cleaf structuur Mosaico. De textuur Ares doet denken aan Pandomo stuc. Deze variant speelt met licht en geeft een afwisselend mat en glanzend effect. Decoratief Plaatmateriaal is eenvoudig te verwerken, kleurvast en makkelijk te reinigen. In de zoekfunctie zal kleurcode U129 alle zwarte varianten in onze collectie tonen. 

 

Hoe breng je een interieurproject naar een hoger niveau met maatwerk?

 

Afgelopen vrijdag waren vierentwintig interieurprofessionals van de BNS Crisp (Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurstylisten) te gast in de Cleaf Concept Store in Zaandijk. In deze Interieur Powersessie werden de actuele trends op het gebied van interieur en design gepresenteerd en de wijze waarop de collectie Decoratief Plaatmateriaal van Cleaf hierop in haakt.

De mogelijkheden van maatwerk
Interieurbouwer Jacco Bakker (bekend van het programma RTL Woonmagazine) was ook aanwezig en heeft, aan de hand van voorbeelden van eigen projecten, laten zien wat de mogelijkheden zijn van maatwerk. Hij ging in op de technische eigenschappen van, en mogelijkheden met de collectie van DecoLegno en gaf concrete tips over hoe je deze kunt verwerken. Tenslotte werd er met elkaar gebrainstormd over de toepassing in projecten. Vind jij het leuk om met jouw team kennis te komen maken met de colletie van DecoLegno en geinspireerd te raken met de laatste ontwikkelingen in de wereld van interieur- en meubelontwerp? Neem dan contact op. We organiseren het graag voor en met jullie. 

 

Innovatieve materialen voor spraakmakende interieurs

 

Afbeelding LR80 en LR79 Sablé

Cleaf staat bekend om haar voortdurende innovatie. In de fabriek in het Italiaanse Lissone is een deskundig team van creatievelingen en technici dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe decors en structuren. Met behulp van state-of-the art machines wordt de uitstraling en beleving van echte materialen vertaalt naar een uitgebreide collectie Decoratief Plaatmateriaal.  

Elegant notenhout
Met name in de doorontwikkeling op houtstructuren is Cleaf vooruitstrevend. De collectie Sablé heeft de matte en stroeve uitstraling van gezandstraald hout. De nerf en het reliëf geven een natuurgetrouwe beleving en de kleuren LR79 en LR80 doen denken aan echt notenhout. In een warme, roodbruine kleurnuance of met een meer bruine ondertoon geven deze varianten een elegante uitstraling en zijn ze veelzijdig toe te passen in horeca, kantoor, hotel, retail of residentiele projecten. 

 

Het leukste woonevent van Nederland

De VT wonen&design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Het grootste en leukste woonevenement van Nederland vindt plaats van 2 t/m 7 oktober in de Rai te Amsterdam.

Ontwerp en maatwerk met DecoLegno
Verschillende experts hebben de materialen van DecoLegno verwerkt in hun presentatie op de beurs. Fan van het eerste uur Jacco Bakker (bekend van het televisieprogramma RTL Woonmagazine) maakt gebruik van het Decoratieve Plaatmateriaal uit de collectie van Cleaf in zijn prachtige meubelontwerpen. Ontwerper Richard Vink geeft interieuradvies en heeft de collectie Idea verwerkt in een aantal elementen op zijn stand. Bouwdewijn Hosmus laat in zijn ambachtelijk ontworpen keukens zien dat de structuur Sherwood de uitstraling en beleving geeft van echt hout. Kijk voor informatie over de beurs op vtwonen.nl

  

Cleaf noviteiten voor een sterke design beleving

Het mixen van verschillende materialen in één interieur- of meubelontwerp is een belangrijke tendens. Stoere, ruwe oppervlakken worden moeiteloos gecombineerd met verfijnde structuren, mat met glans en hard met zacht. DecoLegno lanceert een aantal nieuwe structuren van het Italiaanse merk Cleaf die, in combinatie met elkaar, een sterke design beleving geven en daarmee inhaken op deze ontwikkeling.

MIX Factor
Combineer luxe marmer (Talco) met rustiek hout (Sablé), de rulle optiek van traditioneel stucwerk (Ares) met de voelbare en optische beleving van geweven textiel (Nadir). Het tijdloze design van hand gevlochten leer (Mosaico) wordt interessant naast de structuur van, door erosie gevormde, landschappen (Duna). Met de hoge designwaarde, zowel in structuur als in het decor, van deze nieuwe varianten creëert u spraakmakende concepten voor hospitality, retail, kantoor, hotel of particuliere projecten.

 

De wondere wereld van textiel

In het interieur zoeken we naar steeds meer comfort. Het toepassen van textiel wint aan populariteit want daarmee wordt de sfeer voelbaar aangenaam. In de serie Textile van de HPL Specials collectie presenteert DecoLegno drie nieuwe decors die zijn geinspireerd op de wondere wereld van textiel.

Beleef de zachtheid van HPL
De kleur Grey Denim heeft dat bekende, sleetse effect van denim. Door de constrasterende stiksels in een geometrisch patroon ontstaat een driedimensionale illusie en doet deze HPL Plaat volumineus aan. Met de natuurlijke look van de kleur White Linnen krijgt het interieur een zachte en aaibare uitstraling. De warme bruin tint Brown Cotton heeft de optiek van verweerd en gebleekt katoen. Vraag gratis A4 stalen aan via de collectiepagina.


Beleef de nieuwe structuur Duna

Tijdens de beurs ARCHITECT@WORK zal DecoLegno de nieuwe collectie Duna van Cleaf lanceren. Decoratief Plaatmateriaal dat is geinspireerd op landschappen die door erosie ongewone vormen hebben aangenomen. De textuur vormt een schouwspel, in kleur én structuur, dat lijkt te zijn ontstaan door de slijtende werking van wind, stromend water en ijs.

Zie, voel en beleef
Door de state-of-the-art print technieken in combinatie met geavanceerde perswalsen bij Cleaf is het mogelijk om een uitzonderlijke structuur en dieptewerking (relief) te creeren. De uitstraling van de collectie Duna is levensecht en daarmee een verrijking voor ieder retail, kantoor, hospitality of particulier project. 


Gratis toegang tot ARCHITECT@WORK

Op 12 en 13 september vindt in Rotterdam Ahoy de beurs ARCHITECT@WORK plaats. De zevende editie in Nederland van dit internationale evenement staat in het teken van 'Architectuur en Licht'. Daarmee wordt ingespeeld op een voor (interieur)architecten zeer actueel onderwerp. Met interessante seminars en presentaties van ruim 280 leveranciers belooft het een inspirerend evenement te worden. 

Nieuwe structuur Decoratief Plaatmateriaal in de spotlight
DecoLegno laat in haar presentatie het licht schijnen over de ongewone vormen van landschappen die zijn ontstaan door erosie. Hoe dit zich vertaalt naar een nieuwe collectie Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse mer Cleaf kunt u beleven op standnummer 79. De toegang is gratis. Klik hier om online te registereren met code 80041. 

 

HPL Geïnspireerd op de natuur

De nieuwe HPL Specials serie By Nature van DecoLegno is geïnspireerd op de kleuren en structuren uit de natuur. De kleur Forest Green geeft de beleving van het woud, boomschors en mos. Het decor is levendig door de afwisselende bruin- en groentinten. Het plaatmateriaal geeft een gevoel van diepte zoals we dat ook in de natuur ervaren. Vraag een gratis A4 staal aan via de collectiepagina HPL Specials - HPL By Nature. 

HPL Plaatmateriaal voor creatief interieur ontwerp
De collectie HPL Specials van DecoLegno omvat unieke en spraakmakende decors. Van synchroon hout tot textiel, van leisteen tot verbrand hout en van boomschors tot doorgestikt leer. De platen zijn kleur- en krasvast, flexibel en daarmee veelzijdig toe te passen in interieurontwerp en meubelbouw voor horeca, kantoor, hotel, retail of residentiele projecten. 

 

MIX van materialen in de keuken

In hedendaags keukendesign signaleren we de toepassing van kleur en de combinatie van verschillende materialen. Warme houtsoorten (noten), subtiel glanzend metaal en natuursteen voeren de boventoon. Met de uitgebreide collectie Decoratief Plaatmateriaal van DecoLegno kunt  u inhaken op deze tendens. Voor een optimale presentatie van uw ontwerp vraagt u eenvoudig A4 stalen aan via de betreffende collectie pagina. 

MIX met DecoLegno
De subtiel ogenden én voelbare structuur van de collectie Idea doet denken aan die van wild geborsteld aluminium. De vergrijsde groentint FB85 is in dit keukenontwerp toegepast in de kastenwand. In het kookeiland wordt het natuurlijke karakter versterkt met de structuur Sablé. Deze heeft de matte uitstraling van gezandstraald hout. Met een werkblad in variant HM00 Piombo heeft u een oplossing met hoge krasvastheid en anti-vingerafdruk afwerking. 


Esthetische oplossing voor akoestiek

Met de toename van het gebruik van harde materialen als staal, beton en glas in de interieurarchitectuur én de tendens naar open ruimtes die met elkaar in verbinding staan, worden we uitgedaagd om oplossingen aan te dragen voor een goede akoestiek. DecoLegno introduceert de collectie AKOESTIEK. Veertien uitgesproken Cleaf decors op een MDF-drager die kunnen worden voorzien van een akoestische perforatie. 

Decoratief én geluiddempend
Met de AKOESTIEK collectie zijn stijlvolle en unieke interieur- en meubeloplossingen te ontwikkelen met een geluidsabsorberende werking. Er zijn standaard perforaties maar ook maatwerk patronen, logo's of fantasie dessins zijn mogelijk. Kasten, (scheidings)wanden, stilteplekken of balies uitgevoerd in dit Decoratieve Plaatmateriaal met een akoestische perforatie dragen bij aan het welzijn van diegene die in de ruimte verblijft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Tel. 075 616 5064.

 

Retail interieur-op-maat

Met de populariteit van online shoppen wordt de detailhandel uitgedaagd. Om het winkelende publiek aan te blijven trekken is het zaak om een retailconcept te ontwikkelen waarin beleving centraal staat. De servicegerichtheid en adviesrol van het personeel valt samen met een inspirerende en gastvrije omgeving. Om die unieke sfeer te creëren ligt het voor de hand om een interieur-op-maat te ontwikkelen waarin de zintuigen worden geprikkeld door de materialen die zijn toegepast. 

Creëer een decor met Decoratief Plaatmateriaal 
In het interieurontwerp van deze juwelierszaak zijn de kastenwanden en tafelbladen gemaakt van diverse texturen Decoratief Plaatmateriaal uit de collectie van DecoLegno. De donkerbruine, matte structuur Sablé heeft de natuurgetrouwe uitstraling van gezandstraald hout. In de open vitrinekasten is de collectie Piombo in een mooie antractie kleur toegepast. Het oppervlak voelt fluweelzacht aan, is krasvast en ongevoelig voor vingerafdrukken. Zo is niet alleen een esthetisch maar ook een praktisch interieur ontstaan waar het heerlijk is om te verblijven én te werken. 


Nieuwe HPL Specials collectie

DecoLegno lanceert HPL Specials. Deze collectie omvat unieke en spraakmakende decors. Van synchroon hout tot textiel, van leisteen tot verbrand hout en van bomschors tot doorgestikt leer. De HPL Specials platen zijn kleur- en kras vast, flexibel en daarom veelzijdig toe te passen in interieurontwerp en meubelbouw voor horeca, kantoor, hotel, retail of residentiele projecten.

Geïnspireerd op de natuur
De serie By Nature is geïnspireerd op de kleuren en structuren uit de natuur. De nuances in kleur Muddy Brown doen denken aan die van klei en modder. Het zijn de kleuren van moeder aarde en van woestijnlandschappen in warme bruin en terra tones. Met de gevlekte en gebladderde optiek creëert u een uitgesproken sfeer. Vraag een gratis A4 staal aan via de collectiepagina HPL Specials – HPL By Nature.

 

Is dit tafeltje vrij? 

Het is zomer in Nederland. Hoogtijdagen voor de horeca. Volle terrassen met landgenoten en toeristen die genieten van hun vakantie en het mooie weer. Bent u op zoek naar trendy tafelbladen voor uw zaak met de beleving en uitstraling van echt hout èn binnen een verantwoord budget? DecoLegno heeft een exclusieve collectie van 12 design tafelbladen, samengesteld in samenwerking met een aantal gerenommeerde leveranciers van horeca interieurs. Diverse decors uit de spraakmakende collectie Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf die in kleur en structuur niet van echt hout te onderscheiden zijn. 

Standaard of maatwerk hospitality oplossingen 
U kunt deze collectie ervaren en verkrijgen bij 15 groothandels in Horeca Meubilair door heel Nederland. Naast deze standaard decors is er een keuze uit vele andere kleuren en structuren voor ieder maatwerkproject in de horeca of hospitality branche. Van trendy bar tot luxe hotelkamer en van sfeervol restaurant tot inspirerende evenementenlocatie.

Wilt u een sample ontvangen, weten waar de verkooppunten zijn, of informatie over ons product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@decolegno.nl of Tel. 075-616 50 64.

 

Architectuur in de keuken

In de actuele keukentrends is de toepassing van metalen een belangrijk signalement. Op alle internationale meubelbeurzen, Eurocucina in het bijzonder, is dit bevestigd. Aluminium, roestvrijstaal, brons en messing wordt gecombineerd met donkere houtsoorten. Poliform introduceerde in Milaan de nieuwe Phoenix collectie waarin deze materialenmix op inspirerende wijze tot zijn recht komt in een architectonisch lijnenspel en een warme sfeer.

Maatwerk keukenontwerp
Met de zilverkleurige FB30 uit de nieuwe collectie Idea van Cleaf kunt u inhaken op deze tendens. De optiek van wild geborsteld aluminium van dit decoratieve plaatmateriaal geeft een stijlvolle en architectonische uitstraling aan een maatwerk keuken. Met deze subtiel ogende en voelbare structuur in combinatie met de stoere hout look van de U129 (zwart) Sherwood creëert u een verfijnd en tijdloos design.

 

 Entree in stijl

Het interieurontwerp voor een kantoor, openbare ruimte, evenementenlocatie, horecagelegenheid of zelfs een particuliere woning begint al bij de entree. Daar krijgen bezoekers een eerste indruk als het gaat om de sfeer en de gastvrijheid. In deze zogenaamde ‘doorgangszone’ wordt de toon gezet voor een stijlvolle, laagdrempelige of juist interactieve sfeer. Het DNA van de opdrachtgever komt hier al tot uiting.

Interieurontwerp met allure
In dit stijlvolle grachtenpand met authentieke marmeren entree en trappartij is een voorzetwand gecreëerd die dezelfde allure uitstraalt. Met de collectie Pembroke is een organisch lijnenspel van de verticale lamellen ontstaan dat de bezoekers als het ware naar binnen trekt. De natuurlijke uitstraling van eiken zorgt, in combinatie met het lichtplan, voor een warme en gastvrije sfeer.

 

 Maatwerk met Decoratief Plaatmateriaal 

 

Het is een vorm van ultieme luxe en een droom van velen; de inloopkast. Deze extra ‘kamer’ is niet alleen een privé vertrek voor de garderobe maar heeft een andere beleving gekregen door de populaire televisieserie Sex and the City. Wie herinnert zich nog de beroemde scene waarin mr. Big Carrie ten huwelijk vraagt in haar eigen walk in closet? Voor interieurontwerpers en –bouwers een kans om een mooi stukje maatwerk te creëren.

Esdoorn decor van DecoLegno
De collectie Decoratief Plaatmateriaal van DecoLegno is bij uitstek geschikt voor het, op ambachtelijke wijze, vervaardigen van een kastenwand-op-maat. Door verschillende texturen te combineren in zowel het exterieur als het interieur krijgt het ontwerp allure. De collectie Maloja heeft de verfijnde uitstraling van Esdoorn. De soft touch en zichtbare houtnerf geven het decor een luxe uitstraling. Vraag gratis A4 stalen aan op de collectiepagina.

 

DecoLegno hoofdsponsor Architecten Wielerclassic

Op 29 juni aanstaande vindt de 4e editie van De Architecten Wielerclassic plaats. Dit jaarlijks terugkerende evenement is inmiddels een vast agendapunt voor veel architecten en professionals uit de interieurbranche. De 100 plaatsen waren dit keer dan ook snel gevuld met enthousiaste fietsliefhebbers.

Verbinden met branchegenoten

DecoLegno is trotse hoofdsponsor van dit evenement omdat wij geloven in de verbindende kracht van sport. Vertrekpunt dit jaar is het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. De deelnemers zullen, in een route van 70 of 100 kilometer, door het prachtige Nederlandse landschap van de Veluwe toeren om vervolgens de dag af te sluiten met een gezellige barbecue.  Een perfecte combinatie van sportiviteit en de mogelijkheid om in een informele setting bij te praten met branchegenoten.

De Architecten Wielerclassic

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

  

Ambachtelijke kasten collectie bij YOUR in Antwerpen


Bij YOUR premium store in Antwerpen is een tijdelijke pop-up presentatie van de nieuwe meubellijn van ontwerper Osiris Hertman. In deze show zijn diverse kasten te bewonderen die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn met Decoratief Plaatmateriaal uit de collectie van Cleaf.

Na een succesvolle lancering van zijn nieuwe meubellijn tijdens de Milaan Design Week is Osiris Hertman met zijn collectie op tournee. Wie houdt van kwaliteit en bijzondere ontwerpen kan tot 21 juli zijn hart ophalen in de premium store YOUR in Antwerpen. Het design van de servieskast is geïnspireerd op de hexagoon vorm. Door afwisselend Cleaf Decoratief Plaatmateriaal en gekleurd glas toe te passen ontstaan spannende doorkijkjes in het ontwerp.

Interieuradvies
Op zaterdag 23 en zondag 24 juni aanstaande is Osiris zelf aanwezig bij YOUR om interieuradvies te geven. Schrijf je in voor een persoonlijk advies en neem tekeningen en foto’s van je woning of een ruimte in huis mee.

 

NIEUW! De collectie AKOESTIEK

Met de nieuwe collectie AKOESTIEK van DecoLegno zijn unieke en stijlvolle meubelen te ontwerpen die een positieve bijdrage leveren aan het akoestische klimaat in de ruimte. Mooie objecten mét een geluidsabsorberende werking! Door de toename van het gebruik van harde materialen als staal, beton en glas in de interieurarchitectuur en de tendens naar hoge, open ruimtes in kantoren, horeca, hotel, evenementlocatie of particuliere woning wordt in het PVE steeds vaker ‘een goede akoestiek’ als wens geuit.  

Vermindering van geluid

De collectie AKOESTIEK van DecoLegno bevat veertien uitgesproken Cleaf decors op een 18mm MDF drager die kunnen worden voorzien van een akoestische perforatie. Van standaard tot maatwerk patronen, logo’s of fantasie dessins. Hiermee zijn esthetische meubelen en interieurs te ontwikkelen die een positieve bijdrage leveren aan het verminderen van omgevingsgeluiden als telefoons, tikkende toetsenborden, computers, airconditioning, langs lopende collega’s en onderlinge gesprekken.

Klik hier voor de brochure AKOESTIEK collectie

 

Gratis toegang tot Design District

Van 6 t/m 8 juni aanstaande vindt in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam de 16e editie van het vakevenement Design District plaats. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken, designacademies en jonge ontwerpers. Ook DecoLegno is aanwezig tijdens dit evenement en zal een nieuwe collectie plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf introduceren. Met deze collectie kunt u in interieur- of meubelontwerp een positieve bijdrage leveren aan de productiviteit en het welzijn van de mens.

Nieuwsgierig geworden? Meld u dan nu alvast, via bijgaande link, aan voor een gratis toegangskaart ter waarde van € 20. Wij ontmoeten u graag in Rotterdam om u meer te vertellen over deze nieuwste innovatie. Kijk voor meer informatie over het evenement op www.designdistrict.nl 

  

Structuren Alter en Piombo in RTL Woonmagazine

Een Topontwerper, uit het vaste team van RTL Woonmagazine, heeft in aflevering 4 een prachtig ontwerp gemaakt met de materialen van DecoLegno by Cleaf. Dit interieur is, met gebruik van het warme kleurenpalet en het prachtige maatwerk van Jacco Bakker meubelatelier, weer een sfeervol resultaat geworden. Een MIX van zachte tonen, poederachtige plaatmaterialen en de zwarte Eiken structuur Alter maakt het een interieur om heerlijk in te vertoeven. 

Herhaling 20 Mei RTL4 - 09.00 uur of klik hier voor de aflevering

Verwerkte materialen:
* HM04 Piombo voor dressoirkast
* U129 Alter voor TV meubel  en roomdivider/werkmeubel

Monumentale renovatie


 Fotografie Project ; Margot Voets 

Met haar hoogte van bijna 42 meter is de karakteristieke watertoren in Assendelft een iconisch gebouw in het Zaanse landschap. Ontworpen door architect D. De Leeuw en in 1885 gebouwd is dit de oudste bewaard gebleven watertoren in Noord Holland. Recentelijk is de watertoren gerestaureerd en geschikt gemaakt voor kantoren en de lunchroom en restaurant Groeneveld Eten. Als leverancier van Decoratief Plaatmateriaal gevestigd in Zaandijk, lag het natuurlijk voor de hand dat  DecoLegno zijn medewerking zou verlenen aan de verbouwing van het interieur.

Er is een eigentijdse sfeer gecreëerd door de combinatie van authentieke details zoals het leidingwerk van de waterpomp, de stalen trappen en de bakstenen muren met de stijlvolle decors uit de Cleaf collectie. De deuren en de ontvangstbalie zijn uitgevoerd in HPL structuur FB47 ItalianStone. Dit decor heeft een stoere, matte optiek en de onregelmatige textuur van ‘gehamerd’ natuursteen. Doordat de lichtval in de watertoren voortdurend verandert, zorgt de grijze ondergrond met donker gouden accenten voor een steeds veranderend schouwspel. Een Zaanse parel waar wij trots op zijn.

 

Structuur Esperia bleek de perfecte MIX voor deze metamorfose

Het programma staat in het teken van contrasten. Een spannend interieur ontstaat door te spelen met contrast in kleur, materiaal en licht. We zien dat in het Gelderse Uden, waar topontwerper Remy Meijers aan de slag gaat voor Annelous en Sander. Zij staan lijnrecht tegenover elkaar qua interieurstijl: hij houdt van kleur en zij alleen van zwart, wit en grijs. Het is een sfeervol warm interieur geworden, met tal van functionele mogelijkheden. 

Klik hier voor de aflevering

  

Video n.a.v. Luciano Caspani, de oprichter van Cleaf, 70e verjaardag

Ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van Luciano Caspani, de oprichter van het Italiaanse Cleaf, is een prachtige video gemaakt. Daarin wordt de transformatie zichtbaar van ruwe materialen naar de innovatieve Cleaf decors die via DecoLegno leverbaar zijn voor meubel- en interieurontwerp. Met het geavanceerde machinepark wordt een optimale match gecreëerd tussen het decor en de structuur. Wat de ogen zien en wat de vingers voelen. Even 3 minuten genieten. 

 Klik hier voor de video

 

Mat witte structuur Piombo, dé favoriet voor deze metamorfose  

Op een heerlijk plekje aan het strand in IJmuiden heeft dit jonge stel, dat binnenkort hun eerste kindje verwacht, dit heerlijke plekje weten te bemachtigen. Topontwerper Jan des Bouvrie heeft al gelijk leuke ideeën waardoor dit strandhuis een mooie plek is voor fijne zomerdagen, mooie avonden en een plek voor prachtige nieuwe familie herinneringen. Wij gunnen ze, namens het team van DecoLegno heel veel plezier ermee en ervan. 

Klik hier voor de aflevering,

 

Keukentrends in Milaan

Collage sfeerbeelden van Boffi, Valcucine, TM Italia, Snaidero en Armani Casa. 

De meubelbeurs in Milaan zit er weer op. Met een record aantal bezoekers én record temperaturen liepen de gemoederen hoog op. Stappentellers en powerbanks draaiden overuren. En de grootste zorg was de capaciteit van het geheugen van de mobiele telefoon. Een inspiratie boost in optima forma.

Dit jaar konden we ons verheugen op Eurocucine met innovaties en noviteiten voor in de keuken. Een duidelijke tendens in het keukenontwerp is het mixen van materialen. Metallics, met messing en brons in de hoofdrol, zien we in fronten of als subtiele belijning in de afwerking. Natuursteen, marmer en betonstructuur zijn overduidelijk gearriveerd, met name in krachtig grijs en zelfs zwart. In combinatie met warme houtsoorten als noten en palissander ontstaat een keuken met allure.

In de huidige collectie Decoratief Plaatmateriaal van Cleaf zijn verschillende texturen te vinden die inhaken op deze trend. Met de subtiel glanzende optiek van de Metallic, de stoere look van Concreta en de warme houtstructuur van Matrix en Sablé ontstaat al snel een stijlvol ontwerp.     

 

 DecoLegno partner van RTL Woonmagazine 

Het nieuwe RTL Wonmagazine seizoen is van start gegaan. Met de kick-off van Monique des Bouvrie. Zij maakte voor het kleine appartement een metamorfose en ontwierp een wandkast van de ultramatte, HM00 Piombo van DecoLegno by Cleaf. Gerealiseerd door meubelatelier Jacco Bakker is dit een prachtig resultaat geworden. 

Hierbij een link naar de aflevering van 22 april

 

HotSpots Salone Del Mobile Milaan

 
Heeft u uw reis naar Milaan al gepland? Wij inspireren u graag met twee HotSpots die u niet mag missen!

Masterly-The Dutch In Milaan 

Hier presenteren Nederlandse ontwerpers en ambachtelijk producerende bedrijven hun noviteiten. DecoLegno maakt onderdeel uit van de presentatie van Osiris Hertman. Hij heeft Decoratief Plaatmateriaal van Cleaf verwerkt in een unieke meubellijn, die op ambachtelijke wijze is geproduceerd in samenwerking met Kembra Interieur en Productie

The Surfaces from the Antipodes

CLeaf presenteert haar nieuwe collectie Decoratief Plaatmateriaal bij Palazzo Del Senato op Via del Senato 10. Een experimentele installatie van Studio Pepe die de tegenstellingen tussen ijslandschappen en de woestijn en het woud en de stad onderzoekt. Dagelijks is er vanuit Palazzo Del Senato een shuttle service naar de Cleaf showroom CCube in Lisonne waar alle nieuwe decors worden gepresenteerd.

Fotocredits: Grafisch ontwerp black.space, illustratie www.annaparini.com

  

Hout in de hoofdrol

V.l.n.r. S016 Yosemite – LK00 Matrix - S133 Esperia 

De houtdecors uit de Cleaf collectie van DecoLegno hebben een natuurgetrouwe uitstraling. Dit komt door het gebruik van geavanceerde printtechnieken in combinatie met het juiste pers blik. Hierdoor krijgt elke variant zijn authentieke uitstraling.

Yosemite 
Deze structuur heeft een elegante, gevlamde tekening die, op zeer realistische wijze, doet denken aan dosse gezaagd hout. De print loopt synchroon met het decor waardoor de vingers ervaren wat de ogen zien.

Matrix
Heeft een voelbare, diepe houtnerfstructuur, die zijn oorsprong vindt in kwartier gezaagd hout. Hierbij wordt de boomstam eerst in vier kwarten gezaagd waardoor de groeiringen zichtbaar zijn als strepen. Dit grafische effect maakt dat de Matrix rustig oogt.

Esperia
Een decor waarin de tekening van zowel dosse als kwartier gezaagd hout wordt gecombineerd. Deze variant geeft een chique, verfijnd en eigentijds gevoel aan het project. Welke uitstraling u ook zoekt, u vindt een passende textuur in de DecoLegno collectie.

In de download sectie vindt u hele plaat afbeeldingen zodat u een goede indruk krijgt van het totale decor. Deze afbeeldingen kunt u tevens verwerken in uw tekenprogramma.  

 

Ambachtelijk design van toen en van nu!

Bent u op zoek naar inspiratie voor het op ambachtelijke wijze ontwikkelen van meubelen met Decoratief Plaatmateriaal uit de collectie van Cleaf ? Bezoek dan van 17 t/m 22 april Masterly - The Dutch in Milano.

Het Nederlandse paviljoen verrijst in het betoverende Palazzo Francesco Turati ontworpen door architect Enrico Combi. De fraai ingelegde houten vloeren, marmeren deuren, wandbespanningen en handgesneden boiseries van dit volledig gerestaureerde Palazzo spreken tot de verbeelding. Nederlandse ontwerpers en ambachtelijk producerende bedrijven presenteren hier hun noviteiten tijdens de Salone Del Mobile. Zo ook ontwerper Osiris Hertman. Hij heeft Decoratief Plaatmateriaal van Cleaf verwerkt in een unieke meubellijn die op ambachtelijke wijze is geproduceerd in samenwerking met Kembra Interieur en Productie.

Het team van DecoLegno is, als exclusief leverancier van Cleaf, aanwezig bij Masterly. Wij ontvangen u daar natuurlijk graag. Als wij u kunnen helpen met het plannen van uw bezoek, neem dan contact met ons op.

Arrivederci!

 

Selecteer de passende decors voor uw project in de Cleaf ConceptStores


In de Cleaf ConceptStores van DecoLegno helpen wij u graag met de materialisering van uw project. Tijdens kantooruren kunt u gewoon even binnen komen, een afspraak maken is niet nodig. De volledige collectie Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf wordt in de ConceptStore als A4 staal gepresenteerd. Daarmee kunnen inspirerende combinaties gemaakt worden voor elk interieur of meubel.

Het is soms verrassend om te zien hoe verschillende decors elkaar kunnen versterken in één ontwerp. Ook is de collectie aanwezig op grote platen zodat u de afbeelding en de structuur goed kunt zien en ervaren. Natuurlijk kunnen wij u verder adviseren als het gaat om de toepassings- en afwerkingsmogelijkheden. 

Voor ieder project en elke klant kunt u op die manier de juiste MIX vinden. Wij noemen dat de MIX Factor! Ook uw klant is natuurlijk welkom in de ConceptStores. U vindt onze ConceptStores in Duiven, Gorinchem, Uden, Zaandijk en Zwolle.

 

 Bezoek de showroom van Cleaf - Italië

Van 17 t/m 22 april barst Milaan weer uit haar voegen met spraakmakende en inspirerende presentaties op het gebied van interieur en design, tijdens de Salone del Mobile 2018. DecoLegno kan hier, als exclusief leverancier van Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf, natuurlijk niet ontbreken. Wij maken onderdeel uit van verschillende presentaties in de stad en zullen u daar de komende weken over informeren.

In het Palazzo del Senato, in het centrum van Milaan, presenteert Cleaf op spraakmakende wijze haar nieuwste texturen. Noviteiten die via DecoLegno voor u beschikbaar zijn voor projectinrichting en meubelontwerp. Ook de CCube, de showroom van Cleaf in Lisonne, is dagelijks geopend. Pendelbussen vertrekken regelmatig vanaf het Palazzo del Senato richting Lisonne.

Het team van DecoLegno zal op de verschillende locaties aanwezig zijn. Het bezoeken van de CCube gaat op afspraak, dus als wij u kunnen helpen dit te plannen stuur dan een bericht naar marketing@decolegno.nl of bel met T. +31 (0)75 - 720 07 20.

Klik hier voor meer info

 

Gratis stalenservice - binnen 24 uur uw stalen in huis!
 

In een interieurontwerp komen verschillende materialen bij elkaar. Wand-, vloer- en raamafwerking, meubels en accessoires worden zorgvuldig op elkaar afgestemd. Een goede bemonstering van het project geeft uw klant meer inzicht in de totale uitstraling van het ontwerp. Op DecoLegno.nl kunt u, op de betreffende collectiepagina, gratis A4 stalen aanvragen. Daarmee krijgt uw klant een goed beeld van de kleur, het decor en de structuur van de collectie Decoratief Plaatmateriaal of HPL van het Italiaanse merk Cleaf.  Daarnaast is de totale collectie in groot formaat te bewonderen in onze ConceptStores.

Ook kunt u afbeeldingen van de hele plaat downloaden om te verwerken in uw tekenprogramma. Wij helpen u graag met een optimale presentatie van uw project.  

 Gratis toegangskaarten Material Xperience

Van 13-15 maart vindt in Ahoy Rotterdam de beurs Material Xperience plaats; het evenement waar creatieve professionals uit de wereld van architectuur, interieur, mode, product- en verpakkingsontwerp innovatieve en inspirerende materialen tonen. DecoLegno presenteert op Material Xperience haar nieuwste decors. Decoratief plaatmateriaal in uitgesproken structuren en unieke dessins waarmee u spraakmakende meubelen en stijlvolle interieurs kunt creëren. Graag nodigen wij u uit onze presentatie te bezoeken! 


Via deze unieke link kunt u uw GRATIS TOEGANGSKAARTEN aanvragen. 
https://freeticket.materialxperience.nl/decolegno

Voor meer informatie over het evenement, kijk op www.materialxperience.nlr 

 

 Presentatie op locatie voor BNS Crisp leden 

  

MIX Factor! van DecoLegno

U kunt voor ieder project en voor iedere opdrachtgever altijd een passende combinatie samenstellen binnen de uitgebreide collectie van DecoLegno by Cleaf. Wij noemen dat de MIX Factor! Het combineren van nieuwe en bestaande Texturen binnen de huidige Cleaf collectie.  

In de hedendaagse interieurarchitectuur vormt de combinatie van verschillende kleuren, materialen en structuren de basis voor een uniek ontwerp. Met de perfecte mix komt uw creatieve visie tot leven. De uitgebreide collectie Decoratief Plaatmateriaal van DecoLegno by Cleaf leent zich om spraakmakende meubelen en stijlvolle interieurs te creëren. Laat u inspireren door de ruim 260 kleurvarianten, trendy structuren en unieke designs en stel uw eigen mix samen.

Haak in op de toenemende aandacht voor sculpturale, futuristische vormgeving met een minimalistische uitstraling door de bijzondere synchroon structuur van Esperia, in het eigentijdse monochroom kleurenpalet van zwart en wit, te combineren met de geaderde marmer optiek van Talco.

Speel met licht en reflectie met het Metallic decor. Het opvallend sprankelend en glanzend effect geeft, in combinatie met de betonlook van Concreta, een stoer industrieel effect. Zoekt u naar een vleugje glamour in een tijdloos interieur, dan is de textiele structuur van Fusion een elegante aanvulling. 

Natuurlijke materialen en donkere houtsoorten geven een gevoel van authenticiteit. De matte structuur Sablé  met het effect van gezandstraald hout haalt dat natuurlijke karakter naar boven. Het reliëf in het decor en de nerf voelt authentiek aan. De mix met de betonlook van Concreta en zwart Sherwood geeft een eigentijdse look, terwijl het glanzende effect van Metallic het elegante retro gevoel versterkt.

Kortom, de MIX Factor! 


Team DecoLegno wenst u een prettige Feestdagen!!
 

  


 


 


 

DecoLegno in Binnenwerk - EDITIE 2.
Download hier;_DecoLegno.pdf


De Architecten Wielerclassic is een Wielerronde voor architecten en professionals werkzaam in de wereld van interieur met een passie voor fietsen. DecoLegno is een sponsor en fietst mee! Volg ons.
zie Facebook pagina.


April 2017


MIX Factor - Q2, bestaande structuren, nieuwe combinaties
Door middel van een combinatie van bestaande structuren en kleuren krijg je elke keer een nieuwe sfeer en uistraling. 
In dit kwartaal presenteren we deze onderstaande kleurenvarianten.  
 

    

 

Maart 2017

Jouw MIX Factor, DecoLegno by Cleaf inspireert...
   

Nieuw in de DecoLegno collectie!
Een aanvulling in de HPL Digitaal Print serie, naast de 2 bekende Alcamo varianten nu ook deze D024 Estoril, met structuur Wall. Maak combinaties, probeer en ervaar. Hier gecombineerd met rode accenten, maar deze variant is kleurrijk en biedt veel mogelijkheden. Wat is Jouw MIX Factor!

Voor meer info - Kijk bij Collectie -> HPL Cleaf -> Digitaal Print

 


Aankondiging Beurs Milaan-Italië // Salone del Mobile
Combineer een bezoek aan de Cleaf Ccube in Italië en ontvang gratis ENTREE KAARTEN voor de beurs in Milaan.
Tijdens een van de 2 ontbijtsessies is er een presentatie en kom zo meer te weten over Cleaf, hun passie en ontdek Jouw MIX Factor!

Meldt je bij een van de collega's van DecoLegno aan.

Februari 2017

HPL-Specials / Chiseled Wood
Deze HPL variant geeft de natuurlijke look van diverse houtsoorten aan elkaar verlijmd. Door de combinatie van verschillende hout kleuren krijg je een bont geheel. Door het combineren met Uni kleuren creeer je een eigen sfeer van industrieel tot huiselijk. Maar is ook prachtig te combineren met houtkleuren of juist grijze tonen binnen de DecoLegno collectie. Let op; afwijkende afmeting; 2440x1220mm. Is in 2 kleurvariaties beschikbaar.

 

DecoLegno by Cleaf op Material Xperience Utrecht Jaarbeurs
Stand D21 van maandag 6 t/m vrijdag 10 februari. Bekijk de stand en bepaal Jouw MIX Factor.

DecoLegno - Jouw MIXFactor
DecoLegno by Cleaf heeft de MIXFactor. Na 6 jaar van collectie vorming heeft deze nu een omvang bereikt in Designs en Texturen dat het optimaal mixen voor elk project hier haar oorsprong kan vinden.

Jouw MIXFactor zit dus ook in onze collectie. Beeld je eens in hoe jouw klant reageert als hij je voorstel ziet van de maatkast in een combinatie van ruig donkerhout Sherwood en creme linnen Penelope. Het openen van een kast is een beleving op zich. De kleding van de klant zal in een rijke visuele omgeving worden gezien.

 

Wat te denken dat je Jouw MIXFactor kan geven aan een horeca waar voelbaar licht eiken Pembroke de combinatie vindt met wit leer PrimoFiore. Lambrisering, tafels, bar en deuren uitgevoerd in designs en texturen die op elkaar zijn afgestemd. Dat is Jouw MIXFactor.

 

Dit zijn zo maar twee voorbeelden van Jouw MIXFactor met de collectie van DecoLegno by Cleaf.

Probeer en Combineer .

 

 
December 2016
In verband met de feestdagen zijn wij gesloten van vrijdag 23 december t/m zondag 1 januari 2017


November 2016

DecoLegno Mailing binnenkort op de mat!
De LR33 en LR34 Sablé zijn varianten die invulling geven aan de hedendaagse wens van geaderd en grof natuur eiken hout. De 2 varianten hebben een matte, stroeve structuur met doortekening van zwarte opengescheurde aders met een natuurlijk reliëf. Het resultaat is een verfijnde rustieke uitstraling. De nerf loopt over de lengterichting van de plaat. De Sablé heeft aan twee zijden dezelfde structuur en is ook verkrijgbaar in HPL.

 

 
DecoLegno is onderdeel van ''Van Woonvilla Naar Droomvilla''.
Wekelijks te zien op RTL4, elke donderdag om 23.30 uur. Hier wordt elke weer een project uitgelicht.
Klik hier voor meer info


Advertentie Entree 2016

 

November 2016
BNI Advertentie - Structuur Reflex

14 t/m 23 Oktober 2016, 
Beurs Biennale Kortrijk
Kom naar België en bekijk de nieuwste structuren, laat je inspireren door de ontwerpen van Osiris Hertman.
Hal 4, stand 406.

Zie NewsFlash/Beursagenda voor korting op entreekaarten!

        

1 Oktober 2016
DecoLegno BE en Witon hebben het genoegen u mede te delen dat de verdeling van het italiaanse merk Cleaf vanaf heden zal worden overgenomen door de firma Witon. Wij, DecoLegno Belgium, hebben gekozen om onze activiteiten te laten aan de firma Witon. Dit om onze klanten nog een betere service te garanderen en de Cleaf collectie nog gekender en succesvoller te maken in België. Om deze kersverse samenwerking te vieren houden wij dagelijks om 16:00 uur receptie tijdens de Biënnale Interieur Kortrijk op onze stand no. 406.

U bent daarbij van harte welkom!
Voor entreekaarten met korting ga naar onze website en klik op Newsflash/Beursagenda.

Wij verheugen ons op uw komst!


  DecoLegno in RTL Woonmagazine, zaterdag 24 september 18.55 - 19.30 uur. (RTL4)
  Topontwerper Osiris Hertman zal met structuur U129 Millenium een prachtig ontwerp maken.

 

Sfeerimpressie NIEUWE kleuren Yosemite Collectie
Deze 2 lichte parelmoerachtige varianten in de structuur Yosemite laten u ervaren waar de natuur zijn oorsprong vindt. De houttekening Dosse is meer dan realistisch geëvenaard. Yosemite geeft het het beeld weer van gelakt fineer waar de vlamtekening nog herkenbaar en voelbaar is. De structuur is aan beide zijden Yosemite.
Meer info, klik hierSfeerimpressie NIEUWE kleuren Sablé Collectie
Deze varianten die invulling geeft aan de hedendaagse wens van geaderd en grof natuur eiken hout. Deze 2 varianten hebben een matte, stroeve structuur met doortekening van zwarte opengescheurde aders met een natuurlijk reliëf. Het resultaat is een verfijnde rustieke uitstraling. De nerf loopt over de lengterichting (2800mm) van de plaat.
Meer info, klik hier

 

Sfeerimpressie Collectie Reflex
Luxe hoeft er niet altijd duimendik op te liggen, maar kan ook subtiel voelbaar zijn. De Reflex heeft een uitstraling van  luxe zijde met een subtiele verticale glansdraad. Met de Reflex wordt gemakkelijk een bijzondere en warme sfeer gecreëerd met een exclusieve uitstraling. In 4 kleuren verkrijgbaar. Spoedig wordt deze collectie uitgebreid met 4 andere kleuren.
Meer info, klik hier
 

13/09/2016
DecoLegno bestaat 6 jaar!

12/09/2016
Advertentie BNI - Alcamo HPL

Alcamo geeft een mediterrane sfeer aan elke ruimte en kenmerkt zich door een enorme diversiteit aan opdrukken en kleuren. Deze mix levert veel mogelijkheden op om elke ruimte van een unieke stijl en sfeer te voorzien; speels, stijlvol, kleurrijk. De Alcamo is alleen in HPL, structuur ItalianStone beschikbaar in 2 kleurvarianten; bont gekleurd en pastel blauw.

 

 

 12/07/2016
Advertentie Entree Juli 2016
 

20/06/2016
DECObasic en Maloja Combikorting!
 Klik hier voor PDF 

 


01/06/2016
Alcamo; Nieuw in ons assortiment HPL, structuur Frassino.

 

Structuur Alcamo geeft een mediterrane sfeer aan elke ruimte en kenmerkt zich door een enorme diversiteit aan opdrukken en kleuren. Het geeft het idee weer van een Portugese tegelwand. Deze mix van kleuren levert veel mogelijkheden op om elke ruimte van een eigen unieke stijl en sfeer te voorzien; speels, stijlvol, kleurrijk. De Alcamo is alleen in HPL, structuur ItalianStone beschikbaar in 2 kleurvarianten; bont gekleurd en pastel blauw.

26/05/2016
Prachtig gerealiseerde Villa in Alkmaar door Osiris Hertman

09/05/2016
Advertentie Inside Information -
Promotie Stand en structuren Design District juni a.s.

21/04/2016
DecoLegno by Cleaf in RTL Woonmagazine,
met Osiris Hertman, a.s. zaterdag 18:55 uur

April 2016
Bezoek aan Cleaf Italië,

inspiratie van Osiris Hertman, voor de beurs in Biennale Kortrijk in Oktober.

  

DecoLegno Cleaf ConceptStore in Delft, bij Studio Senses
Bekijk de video en laat u inspireren,


Nieuwe Structuur binnen DecoLegno, CONCRETA

Cleaf trekt de oorspronkelijke inspiratie voor de Concreta uit de zuiverheid van klei en cement dat ze herinterpreteren met het thema kleur en staal. Concreta geeft dit weer in de elegante nuances tussen kleur, metallic en structuur. Concreta is goed inzetbaar voor industriële omgevingen maar ook zeker voor het creëren van een intieme en gastvrije omgeving. Concreta heeft aan één zijde structuur Concreta en de andere zijde is in gelijke kleur Maloja.
Klik hier voor meer info MAART 2016
   Architecten Wielerclassic 2016 - vrijdag 10 juni a.s. Voor meer informatie; Bel. 075- 616 50 64   

Advertentie Entree 2016 - nummer April
 

  24 Maart 2016 - Johan Cruijff, een kleurrijk persoon

    Beurs Eigen Huis 4 t/m 6 maart j.l. - Jaarbeurs Utrecht
   3 Dagen volop inspiratie van verschillende structuren voor maatwerk keukens, kasten, interieurmogelijkheden.
   Onze stand was gebouwd met een voorbeeld keuken, waarvan we de frontjes konden wisselen.

GRATIS beschikbaar Panelen in de afmeting 715x395x18mm
rondom afgewerkt in verschillende structuren/kleuren!
Wellicht handig voor uw showroom! Mooi als presentatiemateriaal.


Opendagen Cleaf ConceptStore - Presentatie TrendTablet 2016-1

TrendT@blet
Eens per kwartaal introduceren wij de TrendT@blet, een presentatie die u op de hoogte brengt van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kleur en structuur. Deze editie presenteren wij de structuren; Talco en Sablé. Deze unieke structuren willen wij graag met u delen tijdens dit TrendT@blet Event in een Cleaf ConceptStore bij u in de regio*.

* Flyer_Trendtablet_2016-1.pdf


- FEBRUARI
2016

Moodboard Structuur Talco - uni kleuren.
Mooie poederachtige matte, naturel kleuren, in 6 kleuren beschikbaar.
B073 / UA94 / UB01 / UB19 / UB05 en UA32


Moodboard Nieuwe Collectie Sablé, 4 kleuren beschikbaar.
UA94 / UA32 / B011 en de UA01
  

02/02/2016
Nieuw in de collectie! ... De structuur Sablé,

Sablé is een matte stroeve structuur met het effect van gezandstraald hout. Hierdoor komt de nerf beter tot haar recht en krijgt het hout meer reliëf. De nerf loopt over de lengterichting (2800mm) van de plaat. De Sablé heeft aan twee zijden structuur.

Klik hier voor de Collectie

 

  

 - JANUARI 2016
25/01/2016
Advertentie Binnenwerk 1


07/01/2016
DecoLegno advertentie in Entree tijdens Horecava! 
11 t/m 14 Januari te bezoeken!

 


 

DecoLegno 2015

10/12/2015
Artikel Binnenwerk editie 6, 2015.
Prachtig artikel, van het project Gemeente Groesbeek.
Klik hier voor Artikel van Binnenwerk.pdf

 

08/12/2015
Advertentie P.I.

01/12/2015
Opendagen DecoLegno Cleaf ConceptStores!

30/11/2015
Trend 2016 gaat worden:
Structuren; Kristal, Fusion, Talco, Sablé, Reflex, DECObasic en Synchro HPL.
Wij zullen u informeren en inspireren.

17/11/2015
Advertentie in BNI - Ametis, structuur DecoLegno

01/11/2015
Advertentie BNI

27/10/2015
DecoLegno Prijslijst !!

 Klik hier voor laatste versie

29/09/2015
Advertentie Interieurbouw Oktober editie 2015

28/09/2015
Update Catalogus 2015 - nieuwe kleuren en structuren
KLIK HIER
voor Flyer Aanvulling Update Catalogus.(PDF)

   


31/08/2015
Nieuwe Prijslijst staat online, vanaf heden, per structuur
Klik hier

30/08/2015
Emailer de deur uit, DECObasic;
7 Unikleuren om mooie combinaties mee te maken met de bestaande Cleaf  Collectie. Hiermee komt DecoLegno tegemoet aan de vraag, naar basismateriaal om onder andere korpussen mee te vervaardigen. DecoBasic is ook geschikt als frontmateriaal. Basistinten in de kwaliteit van Cleaf.

25/08/2015
Beurs Gorinchem 15 t/m 17 September 2015

 15 t/m 17 September 2015: DecoLegno by Cleaf / Beurs Gorinchem, stand 143
In het vijf jarige bestaan van DecoLegno is de collectie aanzienlijk uitgebreid en heeft DecoLegno by Cleaf een nieuwe trend gezet op gebied van Textuur op DecorSpaanplaat. Tijdens de beurs Gorinchem presenteert DecoLegno haar nieuwe synchroon varianten als de;  

-  Tivoli -  Pembroke -  Sherwood
 Daarnaast op groot formaat te aanschouwen, de nieuwe varianten van;
-  Nadir/wol  -  Penelope/barok  -  PrimoFiore/leer  -  Ares/brons

Door de manier van presenteren ontstaat er een behoefte om de Texturen met de vingers te ervaren. Ons  standnummer is 143. Naast onze deelname op de beurs presenteren wij in onze Cleaf ConceptStore te Gorinchem de previews voor collectie 2016. De ConceptStore bevindt zich 3 minuten rijden vanaf het beurs gebouw en is gevestigd in het pand (op de 1e etage) van Woon Experience Centre, Spijksedijk 22-b te Gorinchem.


01/08/2015
Uit het oog, maar nooit, nooit uit ons hart....
Helaas alweer een jaar geleden...

31/07/2015
Leoxx Tour 1e Architecten Wielerclassic - Sponsoring van DecoLegno

Tekst van Leoxx;
Dé tour zit erop. Onze tour ook alweer even geleden. We willen jullie alsnog hartelijk bedanken voor het enthousiasme en de enorme energie tijdens de 1e Architecten Wielerclassic. Op onze social media kan uitgebreid terug gekeken worden naar deze mooie dag. Zie het filmverslag op Youtube en de foto’s via Facebook.

22/07/2015
Binnenkort meer nieuws betreffende TrendTablet...

 

15/07/2015
Flyer DecoBasic
Uitleg DecoBasic. 7 Unikleuren om mooie combinaties mee te maken met de bestaande Cleaf  Collectie. Hiermee komt DecoLegno tegemoet aan de vraag, naar basismateriaal om onder andere korpussen mee te vervaardigen. DecoBasic is ook geschikt als frontmateriaal. Basistinten in de kwaliteit van Cleaf.

   

09/07/2015
Hele Plaat Download (2800x2070mm) - Voor in Tekenprogramma
Het eerste gedeelte van de Collectie staat online. Overzichtelijk in aparte mapjes, zodat u elke structuur los van elkaar kunt downloaden en kunt gebruiken in een tekenprogramma. Het programma waar wij mee werken is Palette Cad. Plaatmaat en afbeelding is 2800x2070mm, dus ook nog eens ideaal bij het verwerken in een ontwerp.

Klik hier voor het zipbestand

30/06/2015
Ketting Penelope 28mm - Vanaf heden verkrijgbaar!

Penelope is een elegante, authentiek ogende linnen variant met "classy" uitstraling van Cleaf met een voelbaar effect. Penelope is een eigentijdse textuur die het beste tot haar recht komt in een geraffineerde en ontspannen omgeving. Penelope wordt veel toegepast voor interieurs van kasten, evenals legplanken en korpussen van keukens. Dit is de reden dat deze 4 kleuren ook in 28mm DecorSpaanplaat leverbaar zijn.

             VERKRIJGBAAR!
             Decor                                 : FA46, FA42, FA41, FA44 Penelope
             Afmeting/dikte                 : 2800 x 2070 x 10/18/28mm
             ABS Kantenband              : 23/33/45 x 1mm
             HPL                                     : 3050 x 1300 x 0,8mm

 


16/06/2015
Advertentie Interieurbouw NL- Juni

 

16/06/2015
Artikel Interieurbouw Belgie Juni 2015
 Klik hier voor artikel


15/06/2015
DecoLegno NIEUWS!!
DecoLegno heeft de eerste 6 maanden van het jaar weer innovatief doorgebracht. Zo hebben wij een nieuwe collectie geïntroduceerd van 13 varianten. De Sherwood collectie is aanzienlijk uitgebreid met nieuwe trendy synchroon houtvarianten. De stof collectie is verrijkt met 3 wol/vilt varianten in de Nadir Textuur en de Textuur Penelope is met 2 barok varianten en een bruin variant uitgebreid. In de trend kleuren koper/brons/zilver zijn er 4 varianten toegevoegd in de Textuur Ares.

 

Voor de komende periode staan 2 nieuwe Sherwood varianten FB47 (airbrush effect) en FB49 (moeras eik effect) klaar om te introduceren. De ScaccoMatto gaan we uitbreiden met de FB47 en 2 nieuwe Texturen zullen we introduceren; de Aldany en Ametis. Check onze site want hier zijn ze al te zien, onder Preview.

 

Voor de vakantie introduceren we de DecoBasic in uni varianten. Basis kleuren glad in de Cleaf kwaliteit.

DecoLegno on the move.

 

11/06/2015
Brochure DecoLegno!
Bekijk de brochure online; FotoAlbum-Brochure

11/06/2015
DecoLegno - BNI digitale Nieuwsbrief - Fusion
http://decolegno.nl/t230-fusion-ln67-sherwood.html

Klik hier voor meer info

01/06/2015
Moodboard Stoffen;
Nieuw in Preview; Fusion varianten, diverse strcuturen gecombineerd met een stoffen overlay.
Bekijk de variaties onder Tab Collectie/ Preview!!

;

28/05/2015
Fotografie Hele platen - Collectie
We zijn druk bezig om de Collectie te fotograferen, zodat een hele plaat overzichtfoto gebruikt kan worden, in een tekenprogramma.
We houden u op de hoogte. Zodra deze beschikbaar zijn, hoort u van ons...Sinds heden beschikbaar: Penelope 28mm,
Standaard collectie 10 en 18mm, in de kleuren FA41 / FA42 / FA44 en FA46
Samples helaas nog niet aanwezig, volgen snel...


10/04/2015
DecoLegno aanwezig bij Salone del Mobile, in de CCUBE - Cleaf - Lissone Italie - 14 t/m 16 april a.s.
30 Minuten van centrum Milaan, ervaart u de nieuwste texturen en designs. Bel onze mensen, als u Cleaf wilt bezoeken.

Patrick Leering;           06- 546 08 657
KeesJan Veerbeek;    06- 296 26 794


08/04/2015
Video Impressie Beurs Hardenberg Maart 2015

 

Link voor de Beurs VIDEO Impressie – Hardenberg 2015


02/04/2015
Artikel in Binnenwerk - Online.
Klik op de foto voor het gehel artikel.

Klik op foto voor artikel.

31/03/2015
Uitnodiging Meubelbeurs - Salone del Mobile 

 
20/03/2015
MatrixLight, Nieuw bij Cleaf!
Voor de projecten vanaf 40 platen beschikbaar MatrixLight. Als de prijs de grootste uitdaging is. Ons eigen beste alternatief voor de Matrix. Structuur minder diep, mat glans verhouding op een goed niveau. U wilt Cleaf en u krijgt dan ook Cleaf en niet een look-a-like. Informeer bij onze verkoop. 


19/03/2015
Advertentie Interieurbouw - BELGIE

13/02/2015
Nieuwe Advertentie BNI - Structuur Ares

 

27/01/2015
Nieuw adres voor locatie in Uden, is vanaf heden;

  6 dagen per week geopend.

 

12/01/2015
Nieuwe Thema DecoLegno = ART - Dare to Create
DecoLegno = Art
In 2015 bestaan wij 5 jaar en verrassen u niet alleen, we dagen u ook uit! Het mooiste, origineelste of meest kunstzinnige project dat in 2015 met Cleaf plaatmateriaal wordt gecreeërd, belonen we met een minstens zo mooie prijs.
Het thema in 2015 is 'DecoLegno=Art - Dare to Create'. Laat uw fantasie en verbeeldingskracht de vrije loop.


01/01/2015
Het team van DecoLegno wenst u allen een creatief, uitdagend en prachtig 2015 toe!! 

 Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen;  
DecoLegno is gesloten vanaf 25 december 2014 t/m vrijdag 2 januari 2015.
Maandag 5 januari zijn wij weer aanwezig en vanaf die dag zal het transport ook weer mogelijk zijn.

 05/12/2014
 DecoLegno ConceptStore,
 Hier kunt u met uw klant, combineren met samples van de gehele collectie DecoLegno voor de mooiste combinaties.

 

 02/12/2014
 DecoLegno ConceptStore
 We beschikken over samples van de gehele collectie, diverse kleuren en structuren, in diverse afmetingen, zodat men makkelijk
 combinaties kan maken en men een goed beeld krijgt bij bijvoorbeeld grotere samples van houtvarianten. 
 Maak een afspraak en bezoek onze Cleaf ConceptStore, Tel. 075- 616 50 64

  

28/11/2014
Cleaf Italy VIDEO - Openingsavond CCube Milaan

 Klik op foto


25/11/2014
Nieuwe kleuren in de Structuur Ares,
Vanaf begin volgend jaar verkrijgbaar!

   
 FB43 Ares                                                                           FB44 Ares

 

18/11/2014
Advertentie ArchitectenWeb
Het prachtige hotel, verwerkt met o.a. DecoLegno materialen. Lees de ervaringen van de ontwerper.
Klik voor link

10/11/2014
Filmpje Tivoli Audio
Radio gemaakt met buitenzijde structuur Collectie van Cleaf.
Zie hoe ze van de mooiste structuren en kleuren combinaties maken voor deze audio mogelijkheden.  

   Klik op foto

 

31/10/2014
Advertentie Interieurbouw - HoutPro+
Introductie structuren palet DecoLegno.

 Klik hier


30/10/2014
Nieuwsbrief Architectenweb - oktober
Introduceren van de structuren Penelope, serie Ranger en Ares.

 Klik op foto


10/10/2014
Nieuwe serie binnen DecoLegno by Cleaf; Ranger!
Een linnen basis, de Penelope, met daarbij 4 kleurschakelingen mogelijk.
Combineer deze warme combinatie met een andere strcutuur, zoals PrimoFiore, of een structuur met een houtkleur.
Wees creatief en sta versteld van de mooie combinaties die mogelijk zijn!!
Binnenkort te bewonderen!

08/10/2014  
Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen;  
DecoLegno is gesloten vanaf 25 december 2014 t/m vrijdag 2 januari 2015.
Maandag 5 januari zijn wij weer aanwezig en vanaf die dag zal het transport ook weer mogelijk zijn.


06/10/2014
Artikel Binnenwerk Oktober 2014
Betreft Project Horeca Heiloo

 Klik voor PDF

01/10/2014
DecoLegno Video Oktober
Filmpje van 3 projecten; verwerkt met Structuren DecoLegno by Cleaf.    

 Klik op foto
 

08/09/2014
Mailing PrimoFiore
Onlangs ontvangen de PrimoFiore mailing van DecoLegno.

Deze nieuwe structuur met al haar eigenschappen en nuances, ademt en straalt warmte uit en heeft natuurlijke kenmerken die de charme en de schoonheid van leer bevestigt.

     

 

07/09/2014
(Z)aan de Wandel 2014
Helaas zijn wij binnen het team van DecoLegno ook persoonlijk getroffen, met de verschrikkelijke ziekte Kanker. Daarom lopen wij, a.s. zondag mee namens DecoLegno, om geld in te zamelen voor onderzoeken.

 Zondag 7 September 2014
 Steun deze Actie of klik hier voor meer informatie

 

Augustus 2014

    

    


28/08/2014
Advertentie ArchitectenWeb September

Klik op de advertentie voor een link naar de website van ArchitectenWeb.
Waar u tevens de mogelijkheid heeft om ook de samples aan te vragen.

  
01/07/2014
Video overizht half jaar Projecten 2014!
Video, met de projecten die we het laatste jaar hebben uitgelicht, staat online!

 Klik op de foto

 
30/06/2014
Advertentie Interieurbouw
 klik hier voor PDF

26/06/2014
Collectie PrimoFiore
Diverse leer varianten. Uni en Fantasie. Verkrijgbaar vanaf September.

 

25/06/2014
Binnenwerk Artikel
Binnenwerk artikel DecoLegno - Juli.pdf

 

 

20/06/2014
LIVING FOR ALL- Uden
Hierbij willen we nadrukkelijk benoemen dat deze locatie in Uden 7 dagen per week geopend is!
Hier kunt u de DecoLegno collectie bekijken.
www.livingforall.nl

16/06/2014
Nieuw moodboard PrimoFiore- FB24
(Camouflage-grijs)

Leer is niet gemaakt, het is zo gegroeid. Een natuurproduct met al haar eigenschappen en nuances. Het ademt, is warm en heeft natuurlijke kenmerken die de charme en de schoonheid van leer bevestigt. De Primo Fiore van Cleaf laat u dit nog eens extra beleven. De textuur is innovatief en uniek in haar soort. Het heeft karakter met prachtige- en attractieve kleurvariaties, natuurlijke uitstraling met elegantie en een fascinerend blijvend gevoel van echt leer. Primo Fiore, combineert zinnelijke schoonheid met de tijdloze elegantie van een nobel natuurproduct.

(klik hier voor meer kleuren)

    FB24- Primo Fiore

06/06/2014  
Vanaf Spetember in ons assortiment; S016 Yosemite
Een lichte kleur bruin, naast de al bekende S012-S013 de donker bruine(re) vlamkleuren binnen deze structuur en de uni S015.

  

21 t/m 23 Mei 2014
DecoLegno aanwezig op de Design District Beurs te Zaandam.
Op standnummer V09 treft u de stand aan van DecoLegno met een grote collectie structuren en kleuren. Inclusief de Collectie; Limited Edition, Shaker Doors, de mogelijkheid voor het eenvoudig maken van (vlakke) kaderdeuren en de nieuwste collectie binnen DecoLegno de Primo Fiore. Prachtige structuur van leer. Kortom... Een bezoekje waard! 

   


05/05/2014
Cleaf Studio! te Uden - DecoLegno te zien bij Inspiration for All
Op deze locatie op de Udense Woonboulevard, vindt u de DecoLegno Collectie in de maatvoering 2300x500x10mm. Deze winkel locatie is maar liefst 7 dagen per week geopend. Ervaar de structuren en designs, u heeft de mogelijkheid A4 Samples te bestellen via de website en dan op locatie de structuren en designs in het groot te bekijken. Deze locatie is geschikt om u en uw klant te inspireren. www.livingforall.nl

 

01/05/2014
Video Projecten DecoLegno Mei

Klik hier of op de foto voor de video

 
 14/04/2014
 Gewijzigde openingstijden : 
 Goede Vrijdag, vrijdag a.s, 18 april is de Cleaf Studio te Zaandijk gesloten!
 Telefonisch zijn wij wel bereikbaar.

 Maandag 2e Paasdag 21 April DecoLegno gesloten i.v.m. 2e Paasdag.
 U kunt altijd mailen,naar info@decolegno.nl,

 13/04/2014
 Binnenwerk Artikel 2014
 Verwerkt LK48 Matrix in een Uitgeverij

 Ontwerp : Toula Alexander interior design Office // Realisatie : Enderberg Interieurbouw
 Klik hier voor het hele artikel.pdf

 

 01/04/2014
 Video Projecten April 2014 - Bekijk de video, klik hier

 

31/03/2014
Uitleg Mailing Limited Edition 2014 #1
Een dezer dagen ontvangt u een mailing op de mat, deze bevat de onderstaande vervolgbladen en een Tabblad, die u in uw Catalogus kunt toevoegen, voor in de map. Dit geeft u een beeld van de nieuwe kleuren in de Structuur Sherwood en Maloja. Deze collectie is vanaf 01 april 2014, tot april 2015 verkrijgbaar in Melamine en ABS. Zodra we goede berichten over deze kleuren krijgen, nemen we dit op in de basis collectie, anders verdwijnen deze.. Laat u verrassen en laat ons weten wat u ervan vindt..

Voor meer informatie
Klik hier voor Limited Edition #1

  

 

28/03/2014
Compliatie Beurs Hardenberg 2014!
Ruim 54 m2 inspirerend italaans Design, introductie van de ShakerDoors, een programma voor (vlakke) kaderdeuren, de Limited Edition; nieuwe kleuren die we vanaf 01 april a.s. tot 01 april volgend jaar kunnen leveren. Een collectie die we een jaar lang kunnen leveren, als er vraag naar is, worden de kleuren opgenomen in de vaste collectie, anders worden deze vervangen.

  

21-23/03/2014
DecoLegno op Beurs Eigen Huis Verbouw + Inrichten!
  Bezoek ons op standnr: 11.IA9

 

 
11/03/2014
Beurs aankondiging Interieur Vakbeurs Hardenberg 25 t/m 27 Maart
Hier zal DecoLegno Limited Edition presenteren, de een jaar durende nieuwe collectie kleuren, (vanaf april 2014 t/m april 2015) tevens het nieuwe concept ShakerDoors, prachtige mogelijkheid voor het maken van (vlakke) kaderdeuren en nieuwe kleuren uit de collectie... Laat u inspireren, stand 138. (klik hier voor meer informatie en entreekaarten)

 

06/03/2014
Advertentie Binnenwerk Editie 2 - 2014


Gerealiseerd project Care Dental- zie PWR

03/03/2014
Artikel van DecoLegno 
 


klik hier voor het artikel

01/03/2014
Bekijk de nieuwe Video DecoLegno - MAART 2014!


Klik hier of op het plaatje, en bekijk de nieuwste gerealiseerde projecten!

.... Onder het Tabje ''Portfolio" op de website, vindt u in mapje ESPERIENZA 2014, alle MAAND video's van DecoLegno


24/02/2014
Advertentie BNI


08/02/2014
Bekijk de nieuwe Video DecoLegno - FEBRUARI 2014!


Klik hier en bekijk de nieuwste gerealiseerde projecten!

... Onder het Tabje Youtube op de website, vindt u in mapje ESPERIENZA 2014, alle MAAND video's van DecoLegno

04/02/2014
Moodboard Limited Edition 2014#1
Binnenkort meer informatie daarover...

 

28/01/2014
Emailer DecoLegno thema 2014! En uitleg Limited Edition 2014#1
Binnenkort bij u in de mailbox...

27/01/2014
Mailing : Aanvulling Catalogus!!
U ontvangt spoedig deze mailing, voor aanvulling CATALOGUS.
Zo houdt u de Catalogus compleet!

 Klik hier voor de PDF

21/01/2014
Binnenwerk Advertentie 2014
 

20/01/2014
Introductie Limited Edition 2014#1

Limited Edition
Interieurtrends volgen elkaar in hoog tempo op. Technische ontwikkelingen maken steeds meer mogelijk met materialen en texturen. Cleaf is een fabrikant die voorop loopt in ontwikkeling van texturen en designs. Om deze ontwikkelingen te kunnen blijven introduceren heeft DecoLegno “Limited Edition” in het leven geroepen. 

Elke Limited Edition zal bestaan uit 8 decors die minimaal een jaar uit voorraad per commissie leverbaar zullen zijn in Decorspaanplaat en ABS kantenband. Varianten die zich bewijzen in de markt worden na een jaar opgenomen in de basis collectie van DecoLegno, de overige verdwijnen weer uit de collectie.

 
 
  Als u zoekt naar trendy varianten die uniek zijn in hun soort,
  dan komt u uit bij Limited Edition van DecoLegno.
 

  Limited Edition 2014 #1,
  wordt geïntroduceerd in april 2014 

  En bestaat uit 8 kleurvarianten:

  - UA49 Sherwood
  - UA94 Sherwood  
  - UB00 Sherwood  
  - UB09 Sherwood 
  - UA51 Sherwood 
  - UA72 Sherwood
  - LN63 Maloja
  - SO64 Maloja

  Klik hier voor de gehele Limited Edition 2014#1 Collectie

   

 

07/01/2014
Mailing Burokalender - DecoLegno Thema 2014
Binnenkort op de mat, ter kennisgeving van ons nieuwe thema 2014; Esperienza, Circo della Struttura.

Klik hier
DecoLegno_bureaukalender_flyer.pdf

    

02/01/2014
Beursagenda DecoLegno 2014! staat online...
21 t/m 23   Maart             2014          Eigen Huis (Ver) Bouwbeurs  Utrecht
25 t/m 27   Maart             2014          InterieurbouwVakbeurs           Hardenberg                
21 t/m 23   Mei                2014           Design District                        Zaandam   
17 en 18    September    2014           Architect @ Work                   Rotterdam                   
04 t/m 07   November     2014           Houtpro+                                's Hertogenbosch      
11 t/m 14   November     2014           Hout & Meer  (o.v.b.)              Utrecht                      

 

01/01/2014
DecoLegno 2014 / Thema Esperienza

Sinds begin 2011 brengt DecoLegno het Italiaanse merk Cleaf op de markt. Cleaf produceert Decorspaanplaat, HPL en ABS kantenband met een sterk innovatief karakter. Het innovatieve komt tot uiting in de rendsettende texturen als Sherwood, Millenium, Yosemite en Azimut. Synchroon varianten die uw vingers laten ervaren wat uw ogen waarnemen. De “Old Fashioned” texturen; Surf, Shanghai, Scacco Matto, Smart en Matrix geven aan hoe innovatief Cleaf is.

De stofvarianten maken de collectie compleet. Stof combineert goed met hout en uni decors uit de voorraadcollectie van DecoLegno. De texturen van Cleaf zijn een ware ervaringsattractie; Moderne kunst met melancholie naar het verleden. Decolegno presenteert in 2014 daarom alle texturen in een structuren circus; Circo della Struttura-Esperienza.

Circo della Struttura - Esperienza
Ervaar de huidige en nieuwe trends tijdens de presentatie van Circo della struttura-Esperienza, vanaf januari 2014 treft u dit circus in diverse plaatsen aan in het land. Op onze website kunt u zien waar het circus neerstrijkt.

Cleaf… Structure meets Design

  


 
10/12/13
 Catalogus Omruil Actie bij DecoLegno!
 Neem contact op, als u in het bezit bent van een smalle Map, deze wordt dan omgeruild voor een bredere versie,
 met de totale Collectie erin, en is berekend op verdere groei van de Collectie.

 

 03/12/2013
 Moodboard Winter 2013
 Lage temperaturen, vorst aan de grond, laat je inspireren door het winterse kleurenpalet.

 

 

 02/12/13
 Artikel op Architectenweb

   (klik op foto, voor het gehele artikel)

 

 

01/12/2013
Project van de Maand - december
Keuken verwerkt door Peter Kersten Interieurbetimmeringen met LM65 Tranché

28/11/2013
Opening PASI, Materialenbibliotheek in Tilburg


  

06/11/2013
DecoLegno BV genomineerd voor de Startersprijs 2014!
Winnaar 2014 is LiL bv..
  

 

 01/11/2013
 Nieuw Project van de Maand!

Verwerkte materialen; UA94 Smart

 29/10/2013
 Laatste beurs dit jaar, DecoLegno in Venray!

 

28/10/2013
Introductie Nieuwe Collectie 2014!
Binnenkort bij u op de mat!

Wij introduceren 21 nieuwe Structuren & Kleuren, waarvan we u 6 stuks toesturen in bovenstaande mailing.
Hierdoor krijgt u een goed beeld en sfeer wat deze kleuren en structuren doen. Mocht u meer informatie, kunt u altijd
contact opnemen voor het maken van een afspraak, Tel. 075- 616 50 64.

 

 

 24/10/2013
 Onderstaande artikelen zijn toegevoegd in de Collectie.     
 Vanaf heden leverbaar!
 HPL/ UA59 Smart                                                       TSS/ SO70 Sherwood/Maloja (S070 Matrix voor HPL)
   

22/10/2013
DecoLegno bij Cleaf oktober 2013

 21/10/2013
 Klant & Cleaf mogelijkheden

 

17/10/2013
DecoLegno genomineerd voor de ''Zaanse Startersprijs 2013''
Klik hier voor het hele artikel.

14/10/2013
Sfeerimpressie Herfst
Warme kleuren tijdens de donkere dagen, ervaar de structuren van Cleaf, bij DecoLegno

 

 01/10/2013
 Project van de Maand! Oktober 2013

 
 Verwerkte materiale Cleaf LN30 Matrix voor een Dierenartspraktijk Wevershof. 
 Ontwerper:            Graaffwerk Interieur & Exterieur                     
 
Interieurbouwer:    Duquesnoy Interieurbouw


24-26/09/2013
DecoLegno staat op de Interieurbouw Vakbeurs Gorinchem!
Op deze stand, standnummer 120, worden de nieuwe structuren, kleuren gepresenteerd.

zie Tabje ''Beursagenda'', voor GRATIS kaarten!!

  

 23/09/2013
 Stand DecoLegno opbouwen Gorinchem 2013.
 24 t/m 26 September, standnummer 120!

 19/09/2013
 Sfeerimpressie Smart Structuur

    

 

16/09/2013
DecoLegno Showroom te Gorinchem

Vanaf heden is de Cleaf Studio te Gorinchem geopend. De Cleaf Studio is gevestigd in het pand Woon Experience Centre links achterin deze nieuwe shopping mall. Hier treft u de complete collectie in 2300x500x10mm en kunt u zelf een moodboard maken om de beste indruk te krijgen van Design en Structuur.

Het Woon Experience Centre is een nieuw concept en combineert online en offline in het woonshoppen. Deze locatie is van 9.00 tm 17.00 uur geopend van maandag t/m zaterdag en op donderdag is er koopavond tot 21.00 uur. Een afspraak is niet nodig, u kunt samen met uw klant tijdens openingstijden zelfstandig de collectie bekijken. Mocht u toch samen met onze vertegenwoordiger hier willen afspreken dan graag eerst contact met DecoLegno (075-6165064)

Woon Experience Centre
Spijksedijk 22b
4207 GN Gorinchem 

      Klik hier voor de website
(Geopend Ma t/m zaterdag 09.00 - 17.00 uur / donderdag tot 21.00 uur) 

28/08/2013
Druk met voorbereidingen voor een nieuwe Showroom!
Nieuwe mogelijkheid voor het ervaren van de gehele Collectie in de afmeting 2300x500x10mm.

Bekijk, voel en ervaar de structuren. Synchroon texturen laten de vingers ervaren wat de ogen waarnemen.
Hout prints zijn door deze technieken zeer natuur getrouw. Bekijk ze allemaal binnenkort in Gorinchem!!
We houden u op de hoogte!

26/08/2013
Nieuwe Projecten onder onze 'PWR'tab te zien!!

     

   Klik hier voor meer Projecten

26/08/2013
Klanten & Cleaf....
DecoLegno onlangs gespot....

22/08/2013
Emailer ''Nieuwe kleuren // Aanvulling Catalogus'' (aug 2013)
Valt een deze dagen bij u op de mat!!

Moodboard Nieuwe Collectie
Met Azimut, Sherwood, Millenium, Maloja en Yosemite...

21/08/2013
Binnenkort op de mat! Een mailing met de aanvulling van de Catalogus.
Bijgevoegd 3 structuur bladen en 4 losse samples om in te plakken bij de desbetreffende structuren.
Zo houdt u uw Catalogus up-to-date!!

 


20/08/2013
Nieuw!!! Promo filmpje van DecoLegno

 

Klik hier voor het bekijken van de video   (1 minuut)

19/08/2013
DecoLegno is weer volop aan de gang.
Nieuwe tasjes met product informatie staan klaar!

 

15/08/2013
Nu ookverkrijgbaar... Cleaf B011 Topface (Vochtwerend V100)

  

  Ideaal voor het gebruik in vochtige ruimtes. Nu in B011, andere kleuren op aanvraag

  

08/08/2013
Nieuwe advertentie van Binnenwerk.

 

  01/08/2013
  PROJECT VAN DE MAAND!
 
 Verwerkte materialen: Cleaf LK97 Matrix                                                         door Adrichem Interieurbouw Heemskerk
 

 04/07/2013
 Pensioenfonds Utrecht kiest voor DecoLegno, Binnenwerk Juni 2013
 Klik hier voor het hele artikel... 

 

 

 01/07/2013
 PROJECT VAN DE MAAND!
 
 Verwerkte materialen; Cleaf Scacco Matto FA33,                                                      door Vermaat Groep te IJsselstein 
 Voor meer projecten, zie tabje PWR (Projecten)

25/06/2013
Klanten & Cleaf....
DecoLegno onlangs gespot....


 

24/06/2013
Sfeerimpressie Structuur Matrix
(Deze staan onder het mapje Collectie, bij de desbetreffende pagina Structuur/kleur)

  
Matrix LK09                                                                          Matrix LK00

  
Matrix LM62                                                                         Matrix LM63

 

17/06/2013
Decor MDF Voorraad Collectie
DecoLegno heeft onderstaande decoren/structuren op voorraad liggen in Decor-MDF-18mm

13/06/2013
Stalenoverzicht samples ABS band langs en dwars
Mooie voorbeelden om te zien hoe het ABS kantenband is afgewerkt, in langs en dwars band.
Strcutuur loopt mooi door over de korte en lange zijde.
 

   

11/06/2013  
Preview Collectie... Millenium

      

Een warme en verfijnde structuur met een vintage look. Millenium is een nieuwe afwerking geïnspireerd door de typische korrel van geschuurd pinewood, beschikbaar in een breed scala van kleuren. Een aangename en vaag retro oplossing, in overeenstemming met Cleaf kenmerkende stijl van traditionele esthetiek in een perfect hedendaagse perspectief.

(Klik hier voor meer moodboards)

10/06/2013
Terugblik geslaagde beursdagen Design District 2013!

       

        

 Terugblik Opendag Cleaf Studio!
 
Tijdens Design District via pendelvervoer de mogelijkheid geboden naar Zaandijk gebracht te worden.

       

      

 Goed bezocht, enthousiaste reacties op showroom en preview collectie.
 

01/06/2013
PROJECT VAN DE MAAND!

 

 
29/05/2013

Pensioenfonds Utrecht kiest voor Cleaf, Italiaanse kwaliteit / Architectenweb mei 2013

Structuur en kleur van deze platen is echt onderscheidend. Het kantoor van het Pensioenfonds Utrecht onderging recentelijk een flinke uitbreiding. Voor de realisatie van het te maken interieur koos het fonds voor Gebroeders Smits B.V. uit Veldhoven.

      
 Klik hier voor het hele artikel (of klik op de foto's)

 
  28/05/2013
  DecoLegno E-mailer Design District 6-7-8 juni a.s.


23/05/2013
Cleaf Studio!
Laatste details en de Cleaf Studio! is klaar voor gebruik!

22/05/2013
DecoLegno nu ook op www.welke.nl

DecoLegno nu ook op de leukste woonsite van Nederland!
www.welke.nl, voor interieurideeen, op het gebied van keukens, woon- werk- en/of slaapkamer.

   

21/05/2013
B011 TopFace // BINNENKORT in ons Assortiment!

Dit is onze witte variant met een Pearl Structuur. De uitvoering is in de kwaliteit V100 met een Overlay. Deze plaat is vochtwerend en door de Overlay meer krasbestendig. De overlay zorgt er voor dat de waarde gaat richting een HPL. Het product kan een goed alternatief zijn voor Berken beplakt met HPL. Deze variant kan goed ingezet worden voor keukencorpussen of daar waar men meer waarde hecht aan vochtwerend zijn van de platen.

 
                                 Bovenaanzicht                            Structuur detailfoto

 

19/05/2013
DecoLegno in ''Bedrijf in Actie'', artikel in Zaanstreek op Zondag

 
16/05/2013
Mailing DecoLegno op Design District 6-7-8 juni as.

    

   

  

Met legervoertuigen een rondleiding over het terrein!
Tijdens Design District kan je je om het uur aansluiten bij een rondleiding over het (doorgaans niet toegankelijke) 42 hectare grote terrein van de oude munitiefabriek. De architectuurroute voert door het mysterieuze bosrijke gebied (het zogenaamde Plofbos), langs een deel van de 125 industriële gebouwen. Het wordt nog mooier: De route wordt afgelegd met oude legervoertuigen! De rondleidingen duren ongeveer 30 minuten en er wordt uitleg gegeven over bouwperioden en -stijlen en over de oude en toekomstige functies.

Goed bereikbaar per auto, bus of boot!
Op het Hembrug zijn meer dan 1000 gratis parkeerplaatsen beschikbaar, en als die vol zijn, is iets verderop nog veel meer plek. Maar dit jaar is Design District ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Zaandam rijden om het kwartier (gratis!) pendelbussen naar de ingang van het terrein en terug. Op zaterdag is er ook nog de mogelijkheid om de boot te nemen vanaf Amsterdam Centraal station naar de steiger bij het Hembrugterrein. Kijk voor tijden en opstapplaatsen op www.designdistrict.nl.

 

12/05/2013
DecoLegno/Cleaf op de Interzum Keulen 13 t/m 16 mei

 

 

07/05/2013
Cleaf Studio!
  


Project van de Maand Mei

25/04/2013
Design District

Druk bezig met de voorbereidingen voor de Vakbeurs Design District, van 6 t/m 8 juni in het Taets gebouw te Zaandam.
Meer informatie, betreffende voorregistratie (t/m 4 juni as), waardoor u € 10,- korting krijgt op een entreekaart van € 20,-
Klik hier voor routebeschrijving

            

 

23/04/2013
DecoLegno/Cleaf nu ook in MDF

De vraag naar Decorspaanplaat van Cleaf blijft onverminderd toenemen. De nieuwe structuur Sherwood vindt haar weg in de markt en is reeds diverse malen toegepast. Met de introductie van deze nieuwe structuur hebben wij besloten om diverse kleuren en structuren ook in Decor MDF op voorraad te leggen. Onze collectie is uitgebreid met 20 varianten die zich bevinden in de serie Alter, Matrix, Penelope, Sherwood, Smart, Tranché en Yosemite .  

Het voordeel van MDF is dat men eenvoudig kan frezen in het oppervlak en dit later weer kan afwerken. Tevens geeft het begrip MDF bij de uiteindelijke opdrachtgever een beter gevoel dan spaanplaat. Door de herhaaldelijke vraag van onze klanten hebben we dan ook besloten deze stap te zetten.

Raadpleeg ons voorraadprogramma voor de juiste kleuren, zie Assortiment en Prijzen

 
MDF- voorbeelden

      
           Sherwood               Tranché             Penelope                   Alter                  Matrix                   Smart             Yosemite


11/04/2013
Reparatie en reinigingsmiddelen

Beltraco Benelux B.V. levert producten voor herstel van schades aan harde oppervlakken zoals hout, kunststof, sanitair, keramiek, porselein, gelakt, folie, natuursteen, composiet, verzorgt scholingen, verricht reparaties maar ook reinigingsproducten en onderhoudsproducten behoren tot het brede assortiment. 
Klik hier voor meer informatie

 

09/04/2013

Beurs Nieuws Italië 

DESIGN WEEK 2013, CLEAF PRESENTS:
NATURAL INSPIRATION

Cleaf, een leider in de productie van oppervlakten voor interieur design, openlijk geconfronteerd met aard te identificeren texturen en diepgewortelde details en zet ze in verleidelijke en innovatieve hedendaagse oppervlakten. Het resultaat is een steeds verrassende sensorische route langs het samenspel van nuances, parfums en touch.

 

NATURAL INSPIRATION
9 t/m 14 april Tortona
Van 10:00 uur tot 22.00 uur

 

08/04/2013
DecoLegno BV vanaf heden FSC® gecertificeerd! Onder nummer: SCS-COC-000652-UN

FSC staat voor "Forest Stewardship Council®", vrij vertaald “Raad voor goed bosbeheer”. Het is een internationale, onafhankelijke, niet-gouvernementele en non-profitorganisatie. Zij werd in 1993 opgericht door boseigenaars, de houtsector, sociale bewegingen en milieuorganisaties en zet zich in voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC stimuleert verantwoord bosbeheer door:

 

    - de certificering van verantwoord beheerde bossen volgens een aantal strikte principes en criteria;
    - het labelen van hout en houtproducten die uit deze bossen afkomstig zijn.

      Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met ons...                     
  

 

 

02/04/2013
Cleaf Studio! DecoLegno te Zaandijk

De nieuwe Studio van DecoLegno staat ter beschikking voor klanten en architecten. Op deze locatie kunt u de designs en structuren van Cleaf ervaren op diverse afmetingen.

Zo is de hele collectie aanwezig in 600x450mm tot 2300x500mm. Met behulp van deze stalen kunt u zelf een moodboard creëren om de juiste kleurstelling tot leven te brengen. Door de afmeting van de stalen krijgt u de juiste indruk of de gekozen kleurvarianten passen in uw project/object. Alle kleurvarianten zijn ook aanwezig in A4 stalen dus na het creëren van uw moodboard heeft u de mogelijkheid deze mee te nemen. In onze studio treft u tevens de noviteiten aan van Cleaf. Noviteiten die steeds verder gaan in de wereld van Decorplaten met structuur.

Structure meets Design...

         Cleaf Studio!

 

01/04/2013
Project van de Maand APRIL 

Verwerkte materialen: Cleaf LN03 Tranché              

 

21/03/2013

DecoLegno op Architectenweb
Klik hier voor het artikel 


30/3/2013
Vakbeurs Hardenberg

Interieurbouw Vakbeurs Hardenberg was weer een groot succes. We hebben klanten enthousiast gemaakt voor onze nieuwe structuur Sherwood maar aan ook voor de komende nieuwe structuren Azimut en Meloja. Onze nieuwe stand werd zeer goed ontvangen als het verhaal van "Trendy .... gesprek stof " was gehouden. Tot snel op de volgende beurs Design District.

  

  

  

8/3/2013
Voorjaarseditie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten

Jongstleden op 15, 16 en 17 maart 2013 in de Jaarbeurs Utrecht. Een beurs waar circa 200 kwaliteitsbedrijven klaar stonden om men te inspireren en te helpen bij een verbouwing die gepaard gaat met drukke tijden. DecoLegno stond samen met Van Diessen uit Veldhoven op de stand. De stand is opgebouwd uit diverse varianten van Cleaf;

  • Scacco matto
  • Yosemite
  • Condotti
  • Smart

De doelstelling om de consument kennis te laten maken met de mogelijkheden van Cleaf is uiterst geslaagd.

 

 

Voorraad verhuizing 6 t/m 9 maart
In de laatste dagen van december 2012 kregen wij de mededeling van onze warehouse partner dat een faillisement nabij was. In de week na kerst was dit een feit. Vanaf toen zijn we druk bezig geweest een nieuwe geschikte partner te vinden. Deze hebben we gevonden in De Rooij Transport uit Waalwijk. De Rooij Transport heeft veel ervaring met het handelen van decoratief plaatmateriaal omdat zij al jaren het transport verzorgen voor Maiburg.

Het kan voorkomen dat uw bestelling bij DecoLegno geleverd wordt met een wagen voorzien van Maiburg zeilen. We zullen vrachten combineren om dit zo economisch mogelijk bij u te krijgen. De verhuizing zal geschieden van 6 t/m 9 maart. We proberen dit te doen met zo min mogelijk vertraging in de levering naar u als klant.

Alvast bedankt voor uw begrip.

     

 Nu nog leeg zonder stellingen                            Dit moet het gaan worden

  

04/03/2013
Cleaf CCUBE is geopend

   

De Cleaf CCUBE, een nieuwe showroom bedoeld als een plaats van verzamelen om te ontmoeten, te delen en te leren. Via het CCube-project presenteert Cleaf op een nieuwe manier de wereld van nauwe interactie tussen onderzoek en experimenteren in de vorm van een tentoonstelling waar emotionele ervaring en technologische exploratie tot leven worden gebracht. CCube is niet langer een traditionele showroom, maar heeft zich ontwikkeld tot een centrum voor interactie, creatieve en proactieve uitwisseling van deskundigheid op verschillende gebieden.

Deze uitwisseling zorgt voor werkelijke oplossingen van ongekende creatieve, technologische en innoverende waarde. Met de doelstelling bestrijding van stagnatie, gaat Cleaf vooruit naar een nieuwe manier om de realiteit van gemaakt in Italiëmet al haar complexiteit in de productieketen te innoveren.                                                                                                                             

from technique to emotions

02/03/2013
Collectie uitbreiding

De collectie van DecoLegno is in de diepte uitgebreidt met nieuwe afmetingen HPL, ABS kanten dwars en drager MDF. HPL is uitgebreid met de afmeting 4100x1300x0,8mm. Op dit moment zijn er 8 varianten beschikbaar uit voorraad. De Decor MDF collectie is besteld in 20 verschillende varianten en zal medio mei beschikbaar zijn. De collectie decor mdf bestaat uit de volgende varianten; 4x Penelope, 6x Matrix, 2x Tranche, 3x Smart, 2x Sherwood, 2x Yosemite en 1x Alter. Deze uitbreiding geeft invulling aan de toenemende vraag uit de markt naar MDF als drager.

 

01/03/2013
Project van de Maand MAART


Verwerkte materialen: Cleaf, Structuur Nadir   

 28/2/2013
SHERWOOD

Deze nieuwe structuur van Cleaf konden wij niet in Italie laten liggen en is dan ook per direct verkrijgbaar in 5 varianten Decorspaanplaat + ABS kanten. Sherwood is de structuur die het gevoel van natuurlijk en geleefd hout tot haar maximale recht laat komen. De structuur gaat “back to nature” en geeft bij gesloten ogen en het voelen met de vingers, bijna de geur van het bos. Ervaar de oernatuur met Sherwood achter uw beeldscherm op onze site en zoom in op de structuur.

   

 

26/02/2013
DecoLegno op Architectenweb
Klik hier

 Ervaar onze varianten op interieurbouwvakbeurs Hardenberg. 19 t/m 21 maart. Trendy ... Gesprek (Stof)

 
 01/02/2013
 Project van de Maand FEBRUARI
 
  Ontwerp Feran // Uitvoering Inris                                                                 Gebruikte materialen: Cleaf, LM65 Tranché
  Klik hier voor het artikel, op Architectenweb      

 

21/01/2013
DecoLegno op Architectenweb
Klik hier voor het gehele artikel                                     

 
Beurs ZOW 2013 is succesvol afgesloten.
We hebben internationaal mensen enthousiast kunnen maken voor de collectie Cleaf. In 2014 zal DecoLegno weer aanwezig zijn.

  

 

DecoLegno zal aanwezig zijn, 6 t/m 8 juni 2013, te Zaandam.
Het vakevenement voor interieurdesign, voormalig 100% Design, kan na 10 succesvolle edities aangeven dat het  is uitgegroeid tot de ontmoetingsplek voor de interieur professional in Nederland! We houden u op de hoogte van standnummer, vernieuwde collectie en verdere informatie. Lees meer


 

  

 

 

 

Moment...

De producten zijn toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen