Thema

Zin in kasten

Zin in kasten

Met maatwerk kasten wordt de ruimte in ieder project of interieur optimaal benut. Het materiaal voor de fronten is daarbij direct van invloed op de totale uitstraling van het ontwerp en wordt daarom door interieurarchitecten en ontwerpers weloverwogen gekozen. Door aandacht te besteden aan de afwerking van zowel de buiten- als de binnenkant van een kast wordt de kracht van maatwerk interieurs onderstreept. Lees verder om gratis A4 stalen aan te vragen van de nieuwste Cleaf varianten.

Inner image
Inner image

Allure met zijdestructuur
Met Decoratief Plaatmateriaal van Cleaf ontwerpt en maakt u maatwerk kasten met een hoge designwaarde. Het interieur van een walk-in-closet of keukenkast krijgt allure met de verfijnde zijdestructuur van de collectie Reflex. De verticale glansdraad is subtiel, want luxe hoeft er niet altijd duimendik bovenop te liggen.

Inner image

Kastenwand in kantoor
Bent u op zoek naar materiaal om een kastenwand in een residentieel of kantoor project te creëren met een exclusieve beleving? Combineer dan de beleving van textiel in de fronten (structuur Fusion) met een korpus uitgevoerd in leerstructuur PriomoFiore met fantasie decor. De stijlen in een warme houtstructuur Sablé zorgen voor een mooi lijnenspel.

Benieuwd naar hoe deze structuren er in het echt uitzien? Vraag hieronder gratis A4-stalen aan:

Inner image

Nieuwe structuur Rena
De nieuwe structuur Rena van Cleaf leent zich bij uitstek voor plafondhoge kastenwanden en keukenkasten. De nerf en de tekening loopt over de breedte van de plaat waardoor het een passend alternatief is voor dwarsfineer. 

Inner image

Geweven linnen en zacht wol
Favoriete Cleaf structuren voor het ontwikkelen van garderobekasten zijn de Penelope en de nieuwe Alpaca. Deze is geïnspireerd op de look van geweven linnen en zachte Alpaca wol. De structuur is subtiel en voelt fluweelzacht aan. Het naturellen kleurenpallet geeft een comfortabele uitstraling.

Inner image

Materialenmix
Het design van deze dressoirkasten is van ontwerpstudio Grand & Johnson. De materialenmix van uni plaatmateriaal (Talco) met de chique houtstructuur Esperia en zwart beslag zorgt voor een interessant beeld. De gevlamde tekening is eigentijds en het zwarte geeft een stoer accent.

 

Vraag hieronder de gratis A4-stalen van deze structuren aan: