Product

Collectie Akoestiek

Collectie Akoestiek

Door de toename van het gebruik van harde materialen als staal, beton en glas in de interieurarchitectuur én de tendens naar hoge, open ruimtes in kantoren, horeca, hotel, evenementslocaties of particuliere woningen, worden we uitgedaagd om oplossingen aan te dragen voor een goede akoestiek. Met de collectie AKOESTIEK van DecoLegno creëer je onderscheidende meubel- en interieurconcepten die tevens een positieve bijdrage leveren aan het akoestische klimaat in een ruimte.

Inner image

Minder omgevingsgeluiden
Onderzoek heeft aangetoond dat het verminderen van omgevingsgeluiden zoals telefoons, tikkende toetsenborden, computers, airconditioning en gesprekken van collega's, van wezenlijk belang is voor de gezondheid en het welzijn van de mens..

Stijlvolle interieur oplossingen mét een geluidsabsorberende werking

Inner image

Veertien uitgesproken Cleaf decors op een MDF drager kunnen worden voorzien van iedere gewenste, akoestische perforatie. Van standaard door-en-door tot maatwerk patronen, logo's of fantasie dessins. Alles is mogelijk. De rugzijde van de platen is afgewerkt met zwart firetdoek. De mate van geluidsabsorptie wordt bepaald door omgevingsfactoren, het type perforatie en de wijze van verwerking. In kasten, (scheidings)wanden, balies of zelfs als plantenbak draagt dit plaatmateriaal bij aan een vermindering van omgevingsgeluiden en dat komt weer ten goede aan de sfeer en productiviteit op de werkvloer.

Staal 1 content
Staal 1 content-duplicate
Staal 1 content-duplicate

Sfeerfoto's van Bastiaan Woudt. | Ontwerp van Designstudio Grand & Johnson uit Amsterdam.