HPL Duna

Landschappen die, door erosie, ongewone vormen aannemen zijn een belangrijke inspiratiebron in de wereld van kunst, design en architectuur. De tectuur vormt een schouwspel, in kleur en structuur, dat lijkt te zijn ontstaan door de slijtende werking van wind, stromend water en ijs. Innovatieve technologie heeft het mogelijk gemaakt om het gewenste resultaat qua structuur en dieptewerking (reliëf) te creëren.


Met zijn uitgesproken textuur is de collectie Duna geschikt om toe te passen in retail, kantoor, hospitality en particuliere projecten. Bijvoorbeeld als wandafwerking, in keuken- en kast design of als bar- of receptiemeubel.


Product Informatie:
HPL met overlay:
Deze HPL heeft een extra slijt- en krasvaste afwerklaag. Is beter geschikt voor horizontaal gebruik. Bestel altijd bij combinatie HPL en Melamine een staal van beiden aan, in verband met een minimale waas. Let op afmeting: 2760x2040x0,9mm.


Voor sommige varianten is kleurkoppeling mogelijk, daarvan is ook DecorSpaanplaat met bijpassend ABS kantenband verkrijgbaar. De panelen TSS hebben aan één zijde structuur Duna en de andere zijde is in gelijke kleur structuur Seta (glad). 

DecoLegno by Cleaf - FC05 Duna HPL met overlay - bovenaanzicht
Productnaam Prijs per plaat Prijs per m2 Aantal Beschikbaarheid
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Moment...

De producten zijn toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen