DecoLegno tafelbladen voor Hospitality
Vernieuwend, trendy, onderhoudsvriendelijk met visuele en voelbare structuren.
Verkrijgbaar in diverse horeca groothandels.


DecoLegno tafelbladen voor Hospitality

Wilt u trendy tafelbladen in uw zaak met de beleving en uitstraling van echt hout èn binnen een verantwoord budget? Dan bent u bij DecoLegno aan het juiste adres. DecoLegno importeert hoogwaardig decoratief plaatmateriaal uit Italië, dat door architecten wordt ingezet voor maatinterieurs in onder andere de horeca. Omdat Cleaf met speciaal ontwikkelde hoogwaardige processen werkt, is iedere plaat die uit de pers komt een waar kunststuk.

Wij hebben in samenspraak met een aantal gerenommeerde leveranciers van horeca interieurs een collectie samengesteld van 12 top design tafelbladen. Deze varianten hebben verschillende kleuren en structuren die niet van echt hout te onderscheiden zijn. U kunt deze collectie ervaren en verkrijgen bij 15 groothandels in Horeca Meubilair door heel Nederland.

Naast de 12 dessins die bij de groothandels uitgemonsterd staan, is er nog een keuze uit vele andere kleuren en structuren. U kunt ons product ook toepassen voor barbouw, hotelkamer interieur, receptiemeubel etc. Kortom, alles wat bepalend is voor de juiste uitstraling van uw bedrijf.

Wilt u een sample ontvangen, weten waar de verkooppunten zijn, of informatie over ons product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

DecoLegno BV
Tel. 075- 616 50 64

 
DecoLegno is ook Hospitality

  

Advertentie Proef! Hospitality

Moment...

De producten zijn toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen