DecoLegno tafelbladen voor Hospitality
Vernieuwend, trendy, onderhoudsvriendelijk met visuele en voelbare structuren.
Verkrijgbaar bij diverse horeca groothandels.


DecoLegno tafelbladen voor Hospitality

Bent u op zoek naar trendy tafelbladen met de beleving en uitstraling van echt hout èn binnen een verantwoord budget? Dan helpen wij u graag. DecoLegno importeert hoogwaardig Decoratief Plaatmateriaal uit Italië, dat door architecten en ontwerpers kan worden ingezet voor maatinterieurs in onder andere de horeca en hotel branche. Omdat Cleaf met speciaal ontwikkelde hoogwaardige processen werkt, is iedere plaat die uit de pers komt een waar kunststuk. Daarmee geeft u een exclusieve uitstraling aan uw project.

Wij hebben in samenspraak met een aantal gerenommeerde leveranciers van horeca interieurs een collectie samengesteld van 12 tafelbladen. Deze varianten hebben verschillende kleuren en structuren die niet van echt hout te onderscheiden zijn. U kunt deze collectie ervaren en verkrijgen bij 15 groothandels in Horeca Meubilair door heel Nederland.

Naast de 12 dessins die bij de groothandels uitgemonsterd staan, is er binnen de collectie van Cleaf keuze uit vele andere kleuren en structuren plaatmateriaal. U kunt dit mateiraal toepassen voor barbouw, hotel- of winkel interieur, receptiemeubel, etc. 

Wilt u een sample ontvangen, weten waar de verkooppunten zijn, of informatie over ons product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

DecoLegno BV
Tel. 075- 616 50 64

 
DecoLegno is ook Hospitality

  

Advertentie Proef! Hospitality

Moment...

De producten zijn toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen