Cleaf TSS

FSC

Vraag naar onze gecertificeerde producten.

BEREIKBAARHEID TIJDENS FEESTDAGEN:

In verband met de feestdagen is ons kantoor gesloten van vrijdag 21-12 t/m dinsdag 01-01-2019. 
Laatste leverdag orders 2018: donderdag 20-12. Laatste besteldatum orders voor levering in het jaar 2018 is dinsdag 18-12. Vanaf 02-01 is ons kantoor weer bereikbaar. Eerste leverdag orders in 2019 is 03-01-2019. 

 

S T R U C T U U R  S A B L E - NIEUWE VARIANTEN

Hout komt met veel gezichten.  Met vier nieuwe kleuren in de collectie Sablé haalt u de natuur naar binnen. De diepe, donkere bruin en zwart tonen in kleur LR82 doen denken aan moeraseiken. Kleur LR83 heeft de levendige uitstraling van blond gewassen eikenhout. De elegante beleving van notenhout vindt u in de kleuren LR77 en LR80.
klik hier voor meer info


Z I E , V O E L  E N  B E L E E F 
Door de state-of-the-art print technieken in combinatie met geavanceerde perswalsen bij Cleaf is het mogelijk om een uitzonderlijke structuur en dieptewerking (relief) te creeren. De uitstraling van de collectie Duna is levensecht en daarmee een verrijking voor ieder retail, kantoor, hospitality of particulier project. 

M E E R  I N F O R M A T I E  /  I N S P I R A T I E 
Bekijk de site of vraag informatie aan. Uiteraard kunt u ons ook bezoeken in onze Cleaf ConceptStores en op de belangrijkste Vakbeurzen in binnen- en buitenland. 

Volg ons ook op Pinterest, Instagram, LinkedIn en Facebook.

 

 

Privacy en Cookie Verklaring

 

 

 

Moment...

De producten zijn toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen