Handspuit voor Duo Clean 1 L Veidec 15.249

Handspuit voor Duo Clean

Afbeelding & inspiratie

Handspuit voor Duo Clean

Informatie

Geschikt voor Duo Clean, 1 Liter fles, met de volgende info;

Veidec Duo Clean is een fosfaat- en oplosmiddelvrij reinigings- en ontvettingsmiddel op waterbasis. Het product is gebruiksklaar voor handmatig reinigen of in combinatie met een Micro Max doek of Super Sponge. Geschikt voor het verwijderen van hardnekkige verontreiniging zoals rubberresten, vet, was, olie, of lijm. Zelfs in de diepere texturen van het plaatmateriaal van DecoLegno wordt het vuil met Duo Clean omkapseld en eenvoudig verwijderd.

Duo Clean is een perfect alternatief voor VOS*- en traditionele oplos- en reinigingsmiddelen op aardoliebasis. Het product is veilig voor gebruiker, huid en inademing. De hernieuwbare fruit oliën in de Duo Clean laten een lichte glans achter op het oppervlak. Om deze te verwijderen gebruikt u de Veidec Super Foam. Het oppervlak keert dan terug in haar originele staat.

Note: Voor het beste resultaat adviseren wij u voor elk reinigings-product een aparte Micro Max doek te gebruiken. Naar gelang het oppervlak kunt u kiezen voor de blauwe Micro Max doek (reliëf) of voor gladde oppervlakken, de witte Micro Glass variant. 

*VOS= Vluchtige Organische stoffen; 
 oplosmiddelen, welke gebruikt worden in reinigingsmiddelen 

Order product

Sluiten Order product
Soort
Product
Prijs per plaat
Prijs per m²
Voorraad
Reinigingsmiddelen
Reinigingsmiddelen
Handspuit voor Duo Clean 1 L Veidec 15.249
0 products selected
0,00
* Kantenband is leverbaar in hoeveelheden van 50 strekkende meter.