Duna

Duna

Landschappen die, door erosie, ongewone vormen aannemen zijn een belangrijke inspiratiebron in de wereld van kunst, design en architectuur. In de collectie Duna van DecoLegno wordt dit fenomeen zichtbaar. De textuur in dit Decoratieve Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf vormt een schouwspel, in kleur en structuur, dat lijkt te zijn ontstaan door de slijtende werking van wind, stromend water en ijs. Innovatieve technologie heeft het mogelijk gemaakt om het gewenste resultaat qua structuur en dieptewerking (reliëf) te creëren.

Met zijn uitgesproken textuur is de collectie Duna geschikt om toe te passen in retail, kantoor, hospitality en particuliere projecten. Bijvoorbeeld als wandafwerking, in keuken- en kast design of als bar- of receptiemeubel.

Product Informatie:
Alle varianten zijn leverbaar in DecorSpaanplaat met bijpassend ABS kantenband. De panelen hebben aan één zijde structuur Duna en de andere zijde is in gelijke kleur structuur Seta (glad). Sommige varianten zijn verkrijgbaar in HPL met overlay. Kleurkoppeling is dus mogelijk. 

HPL met overlay:
Deze variant heeft een extra slijt- en krasvaste afwerklaag. Is beter geschikt voor horizontaal gebruik. Bestel altijd bij combinatie HPL en Melamine een staal van beide, in verband met een minimale waas.

Moment...

De producten zijn toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen